FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Tığ İle Çiçekli Altıgen Yapma

Örgü seven hanımların daha yakından takip ederek tercih edeceği modellerden birisi olan tığ ile çiçekli altıgen yapılışının tarifini sizler için hazırladık.

Tığ İle Çiçekli Altıgen Yapma

Örgü seven hanımların daha yakından takip ederek tercih edeceği modellerden birisi olan tığ ile çiçekli altıgen yapılışının tarifini sizler için hazırladık. Orta kısmını meydana getirmek adına tırabzan ile verilmiş model üzerinden uygulamaya başlamalısınız. Belirtilmiş olan ölçüler dikkate alınarak yapılacak çalışma sonrasında kısa zaman içerisinde motifin orta kısmını altıgen şeklinde oluşturmayı başarabilirsiniz.

Orta kısım altıgen şeklini alacak şekilde oluşturulmasının ardından çiçeğin diğer kısımlarına geçilecektir. Değişken renk seçeneklerine sahip, hazırlanmış motifin sayesinde her alan içerisinde rahatlıkla kullanılabilecek çiçek modellerine sahip olacaksınız. Orta kısım bölgesinde altıgen motifin ardı sıra devam etmekte olan model doldurmayla ortaya çıkmasını sağlar. Bundan sonraki yapılacak iş trabzan ile devam etmek olacaktır. Böylelikle kısa süre içerisinde de çiçeğin tamamı hazırlanmış olacaktır.

Tığ ile Çiçekli Altıgen Yapılışı

Motif kısmının ilk aşamasından son aşamasına kadar detaylı olarak yapılmış görseller ile daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. tığ ile çiçekli altıgen yapılışı görselleri yazımızın hemen devamında alt kısımda yer almaktadır. Tığ ile yapılabilecek basit uygulama seçenekleri de bulunmaktadır.

Çiçekli Altıgen Nasıl Yapılır ?

Tığ İle Çiçekli Altıgen Yapma - Kadınnews.Com

Tığ İle Çiçekli Altıgen Yapma – Kadınnews.Com

Dört farklı renk kullanılarak oluşturulmuş olan model, farklı renk seçenekleri olması bakımından bizlere fazla şekilde imkan sunmaktadır. Böylelikle sizlerde zevkinize uygun renk seçimini yaparak, uygulamanıza geçebilirsiniz. Verilmekte olan ölçüler ise modelin birebiri olacak şekilde uygulamanız için yardımcı olacaktır.
Tığ ile yapılacak uygulama sonrasında çiçekli altıgen ortaya çıkması sağlanmaktadır. Motifin orta kısmı tamamlanmadan kesinlikle son aşamaya geçilmemektedir. Motif etrafını ise farklı renge sahip ipler ile dönerek lif şekline getirmeniz mümkün. İstemiş olduğunuz boyutta büyütülerek rahat bir şekilde kullanabileceğiniz lif modellerini elde edebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi