FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

2021 SONA ERMEDEN VİZYONA GİRECEK FİLMLER

2021’in bitmesine bir kaç ay kaldı. Bütün bir yıl dünyaca zor zamanlar geçtik. Kalabalık alanlara, gösterilere, konserlere, tiyatrolara ve …

2021’in bitmesine bir kaç ay kaldı. Bütün bir yıl dünyaca zor zamanlar geçtik. Kalabalık alanlara, gösterilere, konserlere, tiyatrolara ve sinemalara gidemez olduk. Kendimizi korumak, sağlıklı kalmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Ama aynı zamanda gördük ki hayat devam ediyor ve zaman kimse için beklemiyor. O yüzden az da olsa, eski hayatımıza dönmeye çalışıyoruz. Eski alışkanlıklarımıza tekrardan alışmaya çalışıyoruz. Tiyatrolara, konserlere ve sinemalara, önlemimizi alarak temkinli bir şekilde katılmaya çalışıyoruz. Özlediğimiz çok şey var ve galiba bunların arasında ilk akla gelen sinemalar oluyor. Eskiden pek çoğumuz her haftasonu bir sinemaya giderdik. Patlamış mısırlarımızı ve içeceklerimizi alıp, kendimizi sinemanın o heyecan veren havasına kaptırırdık. Şimdi ise ne kadar istesek de belki hala gidemiyor, gitsek bile korka korka keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Bu filmler sinemaya hala gidemeyenler ve çekinenlere için belki cesaret olur; çünkü 2021’in kalan yarısında harika filmler sizi bekliyor! İşte sizin için derlediğimiz 2021 sona ermeden izleyeceğimiz filmler…

VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE 2
VENOM: LET THERE BE CARNAGE

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Oyuncular: Tom Hardy, Stephen Graham, Woody Harrelson
Eddie Brock hala şekil değiştiren dünya dışı Venom ile birlikte var olmak için mücadele etmektedir. Venom’un devam serisi olarak gelen filmde; Eddie, Venom ile yaşamaya alışmaya çalışırken, eski hayatına da geri dönmek ister. Ama Eddie, gazetecilik kariyerine yeniden başlamak için çabalarken; Venom, kötü adamlarla mücadele etmek ister. Fakat Brock ve Venom, hapishaneden kaçan dengesiz seri katil Cletus Kasady’nin terör saltanatını durdurmak için farklılıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

SON DÜELLO
THE LAST DUEL

Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Oyuncular: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer

The Last Duel, Eric Jager’in 2004 yılındaki aynı adlı kitabında anlatılan gerçek bir hikayeye dayanıyor. 1386 yılının Aralık ayında meydana gelen kanlı bir olay olan Fransa’daki son resmi adli düello ile ilgilidir. Şövalye Jean de Carrouges’in karısı Marguerite de Carrouges, yaver Jacques Le Gris’i tecavüzle suçlar. Jean, Le Gris’i Kral VI. Charles’ın gözetiminde ölümüne bir düelloya davet eder. Jean kazanırsa, bu Tanrı’nın Marguerite’i haklı çıkarması olarak anlaşılır. Kaybederse (ve ölürse), Marguerite yanlış bir suçlamada bulunduğu için idam edilecektir.

DUNE: ÇÖL GEZEGENİ
DUNE: IT BEGINS
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2021
Oyuncular: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya

Uzak gelecekte geçen film, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Hikaye, Atreides Hanedanı’nın başı olan Dük Leto’nun oğlu Paul’dan, bir direniş hareketinin liderine olgunlaşmasının hikayesidir. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis’in kontrolü ise aileler arasında son derece talep görmektedir.

Bu gerçek bir efsanevi kahramanın yolculuğu, sadece ahlaki sınavlar, politik entrikalar, ihanetler ve aile bağlarıyla değil, aynı zamanda rüyalar, büyücülük, ileri teknolojiler ve canavarlarla ilerleyen bir hikaye.

ETERNALS
Yayın Tarihi: 5 Kasım 2021
Oyuncular: Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden

Dünya’da yaşayan ve tarihini ve medeniyetlerini şekillendiren ölümsüz varlıkların bir ırkı… Film, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

SPENCER
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2021
Oyuncular: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris

Film, Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu alıyor. Diana ile Charles’ın Norfolk’taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılıyor. 1981’de Prens Charles ile evlenen Diana’nın Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna geldiğini düşündüğü zamanları görüyoruz. Ayrıca bir gün kraliçe olmak için gideceği yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor.

FRANSIZ POSTASI
THE FRENCH DISPATCH

Yayın tarihi: 3 Aralık 2021
Oyuncular: Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Bill Murray

1950’li yılların Paris’inde geçen yapım, bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip film, bir başka harika ve ilham verici hikaye. Üstelik ödüllü film yapımcısı Wes Anderson’ın vizyoner zihninden.

ÖRÜMCEK-ADAM: EVE DÖNÜŞ YOK
SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Yayın Tarihi: 7 Aralık 2021
Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch
Örümcek Adam’ın sinema tarihinde ilk kez, dost canlısı mahalle kahramanımızın maskesi düştü ve artık normal hayatını bir Süper Kahraman olmanın yüksek risklerinden ayıramıyor. Doctor Strange’den yardım istediğinde, riskler daha da tehlikeli hale gelir ve onu Örümcek Adam olmanın gerçekten ne anlama geldiğini keşfetmeye zorlar.

MATRIX RESURRECTIONS
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Oyuncular: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith

1999 yılında yayınlanan “Matrix”in dördüncüsünde, filmin yönetmen koltuğunda Lana Wachowski oturuyor. Fragman, makineler tarafından onarılan Neo’ya benzeyen görüntüler, bir kara kedi, beyaz tavşan ve silahlar da dahil olmak üzere tanıdık gelen ve ilk filmlerdeki sahneleri anımsatan birçok sahne gösteriyor. Filmin resmi afişinde göze çarpan bir şekilde kırmızı ve mavi haplara vurgu yapılıyor ve sloganı “Seçim senin”. Sosyal medyada dolaşan bir teori, hangi hapı alacağınıza bağlı olarak, her biri biraz farklı bir hikaye ve sona sahip olan filmin iki versiyonunun izlenebileceği…

THE KING’S MAN: BAŞLANGIÇ
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Oyuncular: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans
Tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri, milyonlarca kişinin yok olabileceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Bir adam ise onları durdurmak için zamana karşı yarışmalıdır. Kingsman serisinin spin-off filminin oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton ve Tom Hollander gibi isimler yer alıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi