FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kilo Vermek İçin 5 Dakika Yapabileceğiniz 8 Şey

Kilo vermek yalnızca diyet ve idmanlarla değil tam manasıyla bir odaklanmayla mümkündür. Psikolojide hareketler inanışa, inanışlar da hareketlere …

Kadinnews

Kilo vermek yalnızca diyet ve idmanlarla değil tam manasıyla bir odaklanmayla mümkündür. Psikolojide hareketler inanışa, inanışlar da hareketlere dönüşür diye bir kural vardır. Bu yüzden kilo vermeye yardımcı olan şeyler sayesinde bedeninizi alarma geçirmek epeyce kolaydır. İşte size 8 pratik teklif.

Kilo Vermek İçin 5 Dakika Yapabileceğiniz 8 Şey

kilo vermek için

Spor Çantasını Gece Hazırlamak

Kulağa çok kolay gelen bu iş hem size vakit kazandıracak hem de bilinçaltınıza uyumadan evvel yarın tempolu bir gün olacağı iletisini verecektir.

Gece Yulaf Ezmesi Hazırlamak

Kahvaltıda yiyeceğini yulaf ezmesini geceden hazırlarsanız sabah diğer iştahlara yer vermemiş olursunuz.

Yemek Öncesi Bir Bardak Su

Metabolizmayı hızlandırmak ve daha az yemek için çok kolay bir tedbir. Yalnızca bir bardak su doldurun ve için.

İdman Öncesi Kahve

Şekersiz, sütsüz bir fincan filtre kahve, içindeki kafein sayesinde daha faydalı bir antrenman yapmanızı sağlar.

Yemek Ağırsa Sonrasında İdman Yapın

Diyelim ki kıramayacağınız bir yerden akşam yemeği daveti aldınız. Olağanda asla sofranıza koymayacağınız şeylerden yemek zorundasınız. O günkü antrenman planınızı yemek sonrasına atabilirsiniz.

Artı 1 Set ve 1 Kilo

Yük çalışmanızı yaparken rutinin bir tık dışına çıkın. Eğitmenin verdiğinden birer kilo fazla yükle çalışın ve bir set daha fazla yapın.

İdman Sonrası Atıştırın

Evet, yanlış okumadınız. Uzmanlar her idman sonrası 20-30 gram protein ve 60-70 gram karbonhidrat içeren bir atıştırmalığın kaslarınızı daha zinde yaptığını söylüyor.

Yeşil Çayı Eksik Etmeyin

Günde en az bir fincan yeşil çay içtiğinizde hem toksinleri daha süratli atarsınız hem de şayet akşam saatlerinde içerseniz daha dinlendirici bir uyku sizi bekler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi