FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

SARAH JESSICA PARKER İKONİK BİR CARRIE BRADSHAW KIYAFETİNİ YENİDEN YARATTI

‘Sex and the City’ serisinde ve filmlerinde Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw olarak hayranlarının asla unutamadığı pek çok kıyafet giydi …

‘Sex and the City’ serisinde ve filmlerinde Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw olarak hayranlarının asla unutamadığı pek çok kıyafet giydi. John Galliano’nun gazete desenli elbisesinden taşlı Manolo Blahnik ayakkabılara kadar birçok trendi Carrie Bradshaw’a borçluyuz diyebiliriz. Ancak Bradshaw’un en sık gördüğümüz stili serinin açılışında giydiği stil oldu. Dizinin biraz üzerinde beyaz tüllü bir etek ve pembe askılı bluz giyen Bradshaw’un bu açılış sahnesinin hepimizin aklına kazındığını inkar edemeyiz.

Yirmi sene sonra Sarah Jessica Parker, Carrie’nin nostaljik stilini ‘And Just Like That…’ serisinde 2021’e uyarladı. ‘Sex and the City’ serisinin uyarlaması ‘And Just Like That’ setinde olan Parker, bu sefer biraz daha uzun tüllü bir etek ve siyah beyaz bir bootie tercih etti. Eteğini çizgili bir bluz ve payetli Fendi çantası ile tamamlayan Parker, Carrie Bradshaw’a güncel bir yorum kattı.

Kısa bir süre önce Instagram hesabından bu stili paylaşan Parker, “Şimdi ve o zamanlar,” diyerek orijinal serideki açılış sahnesini paylaşmıştı. Üzerinden yıllar geçse de Carrie Bradshaw kıyafetlerinin her zaman trend olacağını kanıtlayan Sarah Jessica Parker’ın ‘And Just Like That’ serisindeki stillerini görmek için sabırsızlanıyoruz.

Geçtiğimiz Ocak ayında yeni bir ‘Sex and the City’ uyarlamasının geldiğini duyuran HBO Max, Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) ve Carrie’nin (Sarah Jessica Parker) hikayelerinin devam edeceğini belirtmişti. Bu habere çok heyecanlansak da Samantha karakterini canlandıran Kim Catrall’ın yeni uyarlamada yer almayacağı söylenmişti. Bu haber özerine HBO’dan Casey Bloys, “Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi insanlar hayatınıza girer ve çıkar. Arkadaşlıklar biter ve yeni arkadaşlıklar başlar. Bu nedenle yeni serinin gerçek hayatı çok iyi bir şekilde yansıtacağını düşünüyorum. New York’ta 50’li yaşlarında olan kadınların gerçek hikayelerini anlatmayı hedefliyorlar. Bu nedenle doğal olmalı ve bazen 30’lu yaşlarda yanınızda olan arkadaşlarınız 50’li yaşlarda olmayabilir,” demişti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi