FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Ameliyat Olmadan Burun Nasıl Küçültülür?

Kadinnews

Ameliyat Olmadan Burun Nasıl Küçültülür? Aynaya baktığınız zaman burnunuzun şeklini önemsiyor musunuz? Evde bu basit hareketlerle burnunuzun şeklini değiştirebilirsiniz. Elbette estetik ameliyat gibi değilsiniz ama tüm bariz detaylardan kurtulabilirsiniz. Ameliyatla burun küçültme durumuna gerek kalmadan burun egzersizleri ile burun küçültülebilmektedir.

Burnu Küçültmek için Egzersiz Yapın

Kaşların burundan başladığı bölgeye iki elin orta parmakları ile masaj yapılması gerekmektedir. Ortalama olarak sabah ve akşam 5 dakika yeterli olmaktadır.

Başka bir egzersiz burun deliklerini kapatmaktır. Önce sağ burun deliğinizi başparmağınızla kapatın, sol burun deliğinizden nefes alın, 5 saniye bekleyin ve sonra bırakın. 5 saniye sonra sol burun deliğini kapatın ve aynısını yapın. Sabah ve akşam her iki burun deliğine 5 kez uygulamalısınız.

İşaret ve orta parmaklarınızı fotoğrafta gösterildiği gibi burnunuzun yanlarına yerleştirin, dudaklarınızı öne doğru uzatın ve parmaklarınızı elmacık kemiklerinize doğrultun. Üçüncü eylemi sabah ve akşam 3 dakika boyunca gerçekleştirin.

İşaret parmağınız ve baş parmağınızla burnunuzdaki deriyi nazikçe yukarı çekin. Bunu yaparken hafif baskı uygulayın ve sabah ve akşam 5 dakika boyunca tekrarlayın. Başparmağınız ve işaret parmağınızla burnun üst kısmına masaj yapın. Sabah ve akşam 2-3 dakikalık bir masaj yeterlidir. Bu bir hareket değil ama içine buz koymak çok uygun. Burun hareket ettirildikten sonra burunda oluşabilecek morluk ve şişlikleri önler. Bu hareketler sonucunda hala kızarıklık veya morluk varsa hareketleri uygulamayın. Sizde ameliyat olmadan burun estetiği için bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Burnunuzu Daraltmak için Egzersiz Yapın

Ellerinizi yağlayın ve iyice besleyin. Burnunuzu dairesel hareketlerle hareket ettirmek için yağlı parmaklarınızı kullanın ve nazikçe masaj yapın. Bu hareket, kıkırdağın incelmesine ve şekillenmesine yardımcı olur. Bu hareket kıkırdağa çok az baskı yapılarak yapılmalıdır. Burun hasarını önlemek için yapmanız gereken tek şey hafif bir dokunuş gerekecektir.

Burun Kaldırma Egzersizi

Sağ burun deliğini kapatmak, soldan nefes almak, 5’e kadar saymak ve nefesini tutmak için parmaklarınızı kullanın. 1 saniye sonra nefes verin ve bu hareketi tekrarlayın. Sonra diğer burun deliklerini kapatın ve aynısını tersi şekilde yapın. Bu egzersizi her iki burun deliğinizde 7,5 dakika, toplam 15 dakika boyunca gerçekleştirin.

Ameliyat Olmadan Burun Nasıl Küçültülür? Kadınnews.Com

Ameliyat Olmadan Burun Nasıl Küçültülür? Kadınnews.Com

Burun Kesme Egzersizi

Burnunuzu tek elinizle iki parmağınızla ortasından tutun. Diğer elinizin bir parmağıyla burnunuzun ucunu geriye doğru itin. Ağzını kapat ve yut. Günde 20-30 defa tekrarlamak yeterli olmaktadır. Ameliyat olmadan burun düzeltme işlemleri bu şekilde olmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi