FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Turuncu ile meskeninize hareket katın

Geçtiğimiz yıllarda yalnızca yaz mevsimi dekorasyonunda kullanılan turuncu renk, artık kış aylarında da sıklıkla karşımıza çıkıyor. Sevinçli hava …

Geçtiğimiz yıllarda yalnızca yaz mevsimi dekorasyonunda kullanılan turuncu renk, artık kış aylarında da sıklıkla karşımıza çıkıyor. Sevinçli hava yaratmasıyla bilinen bu rengin kullanıldığı her alanın gücünü anında yükseltme üzere bir tesiri bulunuyor. Konut dekorasyonuna itimat, memnunluk ve sevinç veren turuncu, güçlü gücüyle kullanıldığı alanlara sıcaklık getiriyor. Bilhassa karanlık kış aylarının kasvetini dağıtan bu sıcak renk, olumlu gücün de kaynağı olarak nitelendiriliyor. Kırmızı ve sarının karışımından meydana gelen turuncu, kullanım haline nazaran yerde odak noktası haline gelebildiği üzere küçük ayrıntılarla yere hareket katma özelliğine de sahip.

– Klasik ve çağdaş her biçim mesken dekorasyonunda rahatlıkla kullanılabilen turuncuyu; mavi, kahve tonları, turkuaz, gri, yeşil, siyah, krem, bej ve beyaz renkler ile dengeleyebilirsiniz.

– Çoka kaçılmadan kullanıldığında canlı bir atmosfer elde edilmesini sağlayan bu rengi oturma gruplarınızda ve koltuklarınızda tercih edecekseniz; açık renkli duvar, perde, halı ve aksesuarlar kullanmalısınız.

Estetik ve ergonomi bir ortada
Oturma kümelerinde turuncuyu tercih edeceklere sade çizgileri ve derin oturumuyla estetik ve ergonomiyi bir ortaya getiren kanepeler tercih edebilir.

Turuncunun sıcaklığı Retro çizgilerle birleşiyor
Retro çizgiler taşıyan ve renkleriyle her mobilyaya ahenk sağlayacak biçimde tasarlanan Uno’nun farklı renk ve dokulardaki kumaş seçenekleri, oturma odalarını cazibe merkezi haline dönüştürmeye aday.

Ahşap aksesuarlarla dengeleyin
Canlı turuncu rengi dengeleyeceğiniz Buka aksesuarları, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratmanızı sağlayacak.

Ahşap şamdanlardan açık renkli halı ve yastıklara kadar birçok alternatif dekorasyonunuzda turuncuyu hakikat kullanmanıza yardımcı olacak.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi