FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY BİR GÜZELLİK MARKASI KURDU

Ayna stil selfieleri ve minimalist estetiği ile bilinen Rosie Huntington-Whiteley şimdi ise yeni bir sektörde uzmanlaşıyor: Güzellik. Rose Inc …

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY BİR GÜZELLİK MARKASI KURDU

Ayna stil selfieleri ve minimalist estetiği ile bilinen Rosie Huntington-Whiteley şimdi ise yeni bir sektörde uzmanlaşıyor: Güzellik. Rose Inc. adlı bir güzellik markası kurduğunu duyuran Rosie Huntington-Whiteley, 2018’de kurduğu blog sitesinden ilham aldı. İnternet sitesi üzerinden uzun bir süredir kişisel favorilerini ve güzellik rutinini paylaşan Whiteley, hayalindeki ürünleri kendi yaratmaya karar verdi.

Ardı ardına gelen ünlülerin güzellik markaları listesine eklenen Huntington-Whiteley, hayranlarının ve takipçilerinin isteklerinden yola çıkarak bir koleksiyon tasarladı. Sevenlerinin yorumlarını, şikayetlerini ve tavsiyelerini dinleyerek tam anlamıyla isteklere ve ihtiyaçlara göre bir ürün skalası üreten Huntington-Whiteley, Rose Inc CEO’su Caroline Hadfield ile birlikte ‘modern bir güzellik markası’ kurma hedefiyle çalıştı.

Markasının ilk koleksiyonu için 6 parçalık bir seri çıkaran Huntington-Whiteley, cilt bakımının olmazsa olmazları ile başladığını belirtti. Özellikle yetişkin akne sorununa odaklandığını söyleyen Huntington-Whiteley, Refinery29 ile yaptığı konuşmada, “Yetişkin hayatım boyunca akneye yatkın bir cildim oldu ve 16 yaşımdan beri bununla nasıl mücadele edeceğimi bulmaya çalışıyorum. Yıllar içerisinde kendi araştırmalarımı yaptım ama bana kesin sonuç veren iki içerik oldu AHA tonikler ve nemlendirici serumlar” dedi.

Cilt bakımının yanı sıra makyaj ürünleri de tasarlayan Huntington-Whiteley, en sevdiği ürünleri tasarladı. Krem allık, ruj, kaş jeli ve her şeyi bir arada sunan bir kapatıcı tasarlayan Huntington-Whiteley, tüm ürünlerin formülleriyle birebir ilgilendiğini belirtti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi