FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

SAF ALTIN VE HAVYAR ÖZÜ İLE CİLDİNİZE GENÇLİK DOKUNUŞU

Yaz boyunca güneş ışınları ve diğer dış etkenlerden yorulan cilde kolayca nüfuz eden konsantre yapıya sahip bu özel serum; 24K Saf Altıniçeriği …

SAF ALTIN VE HAVYAR ÖZÜ İLE CİLDİNİZE GENÇLİK DOKUNUŞU

Yaz boyunca güneş ışınları ve diğer dış etkenlerden yorulan cilde kolayca nüfuz eden konsantre yapıya sahip bu özel serum; 24K Saf Altıniçeriği ile cildin elastikeyitini arttırmaya, sarkmaları önlemeye ve daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmeye yardımcı olurken, 3 farklı Havyar özüile de cildi derinlemesine besliyor, sıkılaştırıyor ve hücre yenilenmesini harekete geçiriyor.

Bilim ve lüksü bir araya getiren De Luxe Gold Serum; ciltte anında altın ışıltısı bırakıyor, yaşlanma belirtilerine karşı cildi koruma altına alarak komple anti-aging bakım sunuyor.

Yaş alma ve hormonal değişimler ile beraber görülen kırışıklık, kuruluk ve iritasyon problemlerine karşı cildi savunuyor. Daha sıkı, aydınlık ve genç bir cilt görünümü elde edilmesini sağlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi