FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Samsung ve samsung telefon modelleri

iPhone 11 serisinden beri en çok beklenen donanımsal özellik daha yüksek ekran yenileme hızıydı. iPhone 12 serisinde 120 Hz ekran yenileme hızı …

Kadinnews

iPhone 11 serisinden beri en çok beklenen donanımsal özellik daha yüksek ekran yenileme hızıydı. iPhone 12 serisinde 120 Hz ekran yenileme hızı beklenirken, hatta bu bilgi sızdırılmışken Apple, son anda pandemi sebebiyle aksayan üretimin daha da aksamaması için bu fikirden vazgeçmişti.

telefon modelleri samsung,

samsung galaxy telefonlar,

samsung tel modelleri,

samsun tlf fiyatları,

samsung a telefon fiyatları,

Samsung ve samsung telefon modelleri

uygun fiyat
akıllı telefon
samsung cep telefonlarının
gb ram
yer alıyorlar
a serisi
akıllı cep telefonu
olan samsung
fotoğraf makinesi
telefon fiyatları
galaxy note serisi
galaxy s serisi
yer alan
işletim sistemi
akıllı telefonlar
samsung telefon
çift sim
m serisi
128 gb
olmak üzere

Şimdiyse gelen son bilgilere göre bu yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen iPhone 13 serisindeki üst seviye modeller için 120Hz ekran üretimine başlandı bile.

iPhone 13’te 120Hz ekranlar olacak:

Apple cihazlar hakkında verdiği bilgilerinin genelde doğru olmasıyla tanınan ve kendisini “Apple analisti” olarak nitelendiren Ming-Chi Kuo, hazırladığı raporda Samsung ve LG ‘nin iPhone 13 serisi telefonların ekran üretimlerine başladıklarını belirtti.

Rapora göre Samsung ve LG, birbirlerinden bağımsız olarak yeni nesil iPhone cihazlar için OLED ekran üretimine başladı. Samsung’un bu ayın başında gerekli materyalleri alıp, ayın ortasında iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max cihazlar için LTPO adı verilen 120Hz destekleyen ekran üretimine başladığı belirtildi.

LG’nin ise henüz birkaç gün önce iPhone 13 için LTPS adı verilen ve sadece 60Hz destekleyen OLED ekranları üretmeye başladığı belirtildi. Ayrıca The Elec isimli Koreli teknoloji sitesinin ortaya çıkardığı raporda, “Apple‘ın bu yıl olabilecek her türlü ertelenmeyi önlemeye çalıştığı ve bu nedenle oluşabilecek sızıntılara rağmen yeni nesil iPhone cihazların ekranlarının üretimine erkenden başladığı” belirtildi.

Tüm bunların yanı sıra iPhone 13 modelleri hakkında bir başka iddiaya göre 120Hz ekran ile çentik küçülecek, telefon biraz daha kalınlaşıp kamera çıkıntıları biraz daha fazla olacak. Peki, sizce yeni nesil iPhone cihazlarda gelecek diğer yeni özellikler neler olabilir?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi