FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

KIM KARDASHIAN, KANYE WEST’İN ‘DONDA’ GÖSTERİMİ İÇİN GELİNLİK GİYDİ

Birkaç ay önce boşanma kararı alan ve dava sürecini başlatan Kim Kardashian ve Kanye West, son etkinlikleri ile şok etkisi yarattılar. Kanye …

Birkaç ay önce boşanma kararı alan ve dava sürecini başlatan Kim Kardashian ve Kanye West, son etkinlikleri ile şok etkisi yarattılar. Kanye West’in yeni ‘Donda’ albümünün gösterisinin finalinde Balenciaga’dan couture bir gelinlik giyen Kardashian, hepimizde soru işareti bıraktı. Kardashian sahneye çıkmadan önce gerçek anlamda kendini ateşe veren Kanye West, inanılmaz bir gösteri ortaya koydu. Apple Music aracılığı ile gerçekleşen bu etkinliğin bir nikah yenileme olup olmadığını merak ediyoruz!

TMZ’nin haberine göre yeniden birlikte olmadığı belirtilen Kardashian ve West, sonsuza dek aile olduklarını sembolize etmek istediler. Her zaman birbirlerinin başarılarını kutlayan West ve Kardashian, ‘Donda’ gösteriminde aynı felsefeyi temsil etmek istediler. Kim’in bu gösterime katıldığı için çok mutluğu söylenirken, West için ise bunun çok anlamlı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz hafta People dergisinin haberine göre kesinlikle yeniden bir araya gelmeyi düşünmeyen Kanye ve Kim sadece çok yakın arkadaşlar.

Boşanma davası sürecinde olsalar da arkadaşlıklarından keyif aldıkları söylenen Kardashian ve West’in oldukça güçlü bir bağı olduğu söyleniyor. Her zaman bir aile olduklarını vurgulayan Kim ve Kanye, romantik ilişkilerini sonlandırsalar da dost olarak kalacaklar.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi