FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Diyetisyenler Tarafından Önerilen En Sağlıklı Yoğurtlar

Market yoğurtları ! Mesken yoğurtları En sağlıklı yoğurt hangisi diye merak ediyorsanız yoğurtlar hakkında bir kaç tavsiye verelim. Sık sık …

Kadinnews

Market yoğurtları ! Mesken yoğurtları En sağlıklı yoğurt hangisi diye merak ediyorsanız yoğurtlar hakkında bir kaç tavsiye verelim. Sık sık yoğurdun sağlıklı bir seçim olup olmadığı ve en sağlıklı yoğurdun ne olduğu sorulur.

Şayet gördüyseniz instagram da besleme sayfalarını, kahvaltıda yahut sağlıklı bir atıştırmalık olarak yoğurt büyük bir kitle tarafından yendiğini göreceksiniz. Bunun nedeni, yoğurdun güçlü kemikler ve dişler için gerekli olan kalsiyum açısından doğal olarak güçlü olması, mükemmel bir protein kaynağı olması ve probiyotik içermesidir. Bununla birlikte, mevcut yoğurt çeşitlerinin sayısı giderek artmasıyla, neye bakacağınızı ve sıhhatiniz için en âlâ seçimi nasıl yapacağınızı bilmeniz değerlidir. İşte yoğurt seçerken aklınızda bulundurmanız gereken 5 şey.

Sade yoğurt tercih edin

en sağlıklı yoğurt

Sade bir yoğurt seçmek, ekseriyetle yoğurdun içine sinsice eklenen şekerler için endişelenmenize gerek olmadığı manasına gelir. Sade yoğurttaki beslenme bilgi paneline baktığınızda, gördüğünüz şeker, süt eserlerinde doğal olarak bulunan laktoz ismi verilen bir şekerdir (ve bilginize bu, ek şeker değil doğal bir şekerdir). Sade yoğurdun tadını beğenmiyorsanız, taze yahut dondurulmuş meyveleri karıştırarak doğal olarak tatlandırmayı deneyin. Biraz lezzet katmak için bir avuç ezilmiş fındık eklemeyi de deneyebilirsiniz. Bu günlerde ek şeker içermeyen birtakım sağlıklı aromalı yoğurt seçenekleri de var.

Mesken yoğurdu en güzelidir

mesken yoğurdu sağlıklı mı

Yoğurt kelam konusu olduğunda çoklukla en besleyici seçenek konut yoğurdu olarak kabul edilir. Yapılış formu nedeniyle, protein açısından doğal olarak daha yüksektir, bu da onu kahvaltıya olağanüstü bir katkı yapar ve sizi sabah boyunca tatmin hissetmenizi sağlar. Markette satılan yoğurtlar genelde daha kremsi bir doku vermek için çoklukla krema, süt katıları, jelatin ve sakızlar üzere koyulaştırıcılar içerir. Konut yoğurdu organik ve kendi yaptınız olduğu için inançlıdır. Dilerseniz;

Probiyotiklere dikkat edin

yoğurt seçimi

Probiyotikler, bağırsaktaki canlı yararlı bakterilerdir. Pek çok farklı probiyotik çeşidi vardır ve probiyotiklerin sıhhat faydaları çoktur. Örneğin, yeterli araştırılmış Lactobacillus rhamnosus GG’nin (LGG olarak bilinir) sindirim sistemi üzerinde olumlu sıhhat tesirlerine sahip olduğu gösterilmiştir. Yoğurt yapmak için kullanılan klâsik bakteri cinsleri Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii alt çeşidi bulgaricustur. Bunlara ek olarak, birtakım yoğurtlar ayrıyeten ek probiyotikler içerir; en yaygın tipler Lactobacillus ve Bifidobacterium’dur. Ülkü olarak, birden fazla probiyotik çeşidi içeren bir yoğurt seçmenizi öneririz. Probiyotik dozlar, CFU’larda (koloni oluşturan birimler) ölçülür. Kâfi probiyotik tükettiğinizden emin olmak için, porsiyon başına en az 10 ^ 8 CFU içeren bir yoğurdu alın.

Tam yağlı yoğurtlardan korkmayın

en sağlıklı yoğurt

Süt eserleri, bilhassa yoğurt yağ içeriği enteresan bir konudur. Yağı azaltılmış ve diyet yoğurtlar uzun vakittir tanınan bir seçenek olmuş ve yoğurt reyonunun hakim kısımları olmuştur. Yeni araştırmalar, sağlıklı beşerler için (yani kalp hastalığı yahut şeker hastalığı olmayan kişiler) tam yağlı süt eserlerinin sağlıklı beslenme bağlamında Tamam olduğunu göstermiştir. Yağ doyurucu. Yoğurdu lezzetli kremsi yapan yağdır ve bu etkiyi diyet yoğurtta elde etmek için ekseriyetle jelatin üzere katkı hususları eklenir.

Hindistan cevizi yoğurdu heyecanına kapılmayın

en sağlıklı yoğurtlar

Hindistancevizi yoğurdu, süt eserleri içermediği için veganlar yahut süt alerjisi yahut intoleransı olan şahıslar için güzel bir seçenek olsa da, maalesef beslenme açısından çok âlâ değildir. Hindistan cevizi yoğurdu, yüksek kilojul, yüksek doymuş yağ seçimidir ve protein, kalsiyum bakımından daha düşüktür ve doğal olarak probiyotik içermez.

Dilerseniz Gece Yoğurt Yemek Zayıflatır Mı? yazımıza göz atabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi