FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

HELMUT LANG İLKBAHAR-YAZ 2022 DEFİLESİ

Unisex İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonuyla Helmut Lang, cesur renklere sahip denizcilikten ilham alan giysilerle; aşinalık ve yenilik temalarını …

HELMUT LANG İLKBAHAR-YAZ 2022 DEFİLESİ

Unisex İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonuyla Helmut Lang, cesur renklere sahip denizcilikten ilham alan giysilerle; aşinalık ve yenilik temalarını keşfediyor.

Helmut Lang, koleksiyonunda muşamba benzeri kumaşlar, halatlar ve ağlar kullandı. Koleksiyon boyunca öne çıkan detaylar arasında ham kenarlar, düğümleme, katmanlar ve kumaşta yükseltilmiş bir yüzey oluşturan trapunto dikiş adı verilen bir teknik yer alıyor.

Koleksiyon notları, pandemi dönemi için yerinde bir soru soruyor: “Artık ofise gitmiyorsam neden takım elbiseye ihtiyacım var?” Cevabında Helmut Lang, bir takım elbisenin – beklenen çeşitlilikten bir sapma da olsa – sınıf ve çaba gösterdiğini, ancak bunun sıkıcı veya rahatsız edici olması gerektiği anlamına gelmediğini söylüyor. Bir görünümde, tamamen siyah bir takım elbiseye derin bir V-kesimi getiriyor. Sonraki parçalarda, ister kısmen fileden yapılmış bir pantolon ister bir takım olarak; elbisenin androjen yeniden yaratımlarında en iyi görünümlerden bazılarına hizmet ediyor.

Birçok şirkette hibrit çalışma modellerinin uygulanmaya başlamasıyla ekip, geleneksel ofis kıyafetlerine özellikle takım elbiseye bir alternatif bulmak istedi. Önerileri, ceket ve pantolon, çıkarılabilir panelli pantolonlar veya yelek-ceket kombinleri gibi ayarlanabilir parçalar olabilen takımlardı. Mavi astarlı, su geçirmez bir ceket, temanın güzel bir uzantısıydı. Askılı elbiseler, son olarak Helmut Lang tarafından tasarlanan ilkbahar 2005 koleksiyonuna benziyordu. Tasarımcılardan biri, “Hepimiz Helmut aşığıyız ve onun yaptıklarını putlaştırıyoruz” dedi, “Ama 1998’den çok farklı bir dünyada yaşıyoruz. Dolayısıyla bizim için, her sezon bu fikirleri almak gerçekten heyecan verici. O zamanlar çok devrimciydiler ve onları bugünün dünyasında yeniden yorumladık.”

Aşinalık ve yenilik, tasarımcıların amaçları arasındaydı. Markanın mevcut haliyle karşılaştığı zorluk, mirasıyla nasıl başa çıkılacağıdır. Etiket, kurucunun tasarımlarını yeniden yayınlama işinde değil, onları uzaktan yineleme işinde. Ekip üyelerinden biri, “Bence 25 yaşındaki biri Helmut Lang’i geçmişten beri tanımıyor olabilir ama [markayı] seviyor” dedi. “Neden? Bence bunun nedeni, Helmut Lang’in her zaman beş cepli kot pantolon gibi hayatınızı yaşayabileceğiniz şeyler tasarlamasıdır. Size her mevsim tercih edilebilen, her gün giyebileceğiniz, gerçekten erişilebilir şeyler veriyoruz. Ancak bunda özel bir şey var. Bugün 1995’ten kalma bir Helmut giyebilirsin; yine de harika görüneceksin. Sanırım sahip olduğu sihir buydu.”

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi