FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BEYONCE DERİN YIRTMAÇLI ELBİSESİ İLE INSTAGRAM’DA GÖZ KAMAŞTIRDI

Beyonce bir kaç gün önce Instagramda paylaştı göz kamaştırıcı üç yeni fotoğrafla, bir kere daha “Queen B” olduğunu hatırlattı.Paylaştığı her …

Beyonce bir kaç gün önce Instagramda paylaştı göz kamaştırıcı üç yeni fotoğrafla, bir kere daha “Queen B” olduğunu hatırlattı.

Paylaştığı her fotoğrafla takipçilerinin beğenisini toplayan Beyonce, bu sefer de giydiği derin yırtmaçlı, dekolteli yeşil ve siyah renklerden oluşan elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Altın rengi ayakkabı, kırmızı ruju, yeşil ve beyaz renklerden oluşan elmas kolyesiyle görünümünü tamamladı.

Entertainment Tonight’ın haberine göre, Beyonce “The Harder They Fall” filminin galasına, eşi Jay-Z’yi desteklemek için katıldı.

Merdivenlerde verdiği cesur pozuyla, hala seksi ve göz kamaştırıcı “Queen B” olduğunu herkese göstermiş oldu!

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi