FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

KANYE WEST’İN SON PROJESİNE BİRİNCİ BAKIŞ: YEEZY X GAP

Beklediğimiz an geldi: YEEZY GAP koleksiyonu paylaşıldı. Kanye West’in usulüne uygun bir formda habersiz ve sürpriz bir formda paylaşılan YEEZY …

KANYE WEST’İN SON PROJESİNE BİRİNCİ BAKIŞ: YEEZY X GAP

Beklediğimiz an geldi: YEEZY GAP koleksiyonu paylaşıldı. Kanye West’in usulüne uygun bir formda habersiz ve sürpriz bir formda paylaşılan YEEZY GAP koleksiyonu GAP’in internet sitesi üzerinden sessizce gösterime çıktı.

“Round Jacket” isimli mavi naylon bir puffer montu koleksiyonun birinci modülü olarak satışa sunulurken, rapçi ve tasarımcının hayranları, West’in geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta bu parçayı giydiğinin altını çizdiler.

Birinci modülün duyurusunu Yeezy’e uygun bir biçimde yapan GAP, New York, Los Angeles ve Chicago üzere kentlere enstalasyonlar yerleştirdi. West’in 8 Haziran’daki doğum gününden evvel gösterilecek olan sürpriz stantların yanı sıra geri dönüştürülmüş naylondan üretilen puffer montu GAP’in internet sitesi üzerinden evvelden sipariş edebilirsiniz.

“Round Jacket” tasarımı ve GAP koleksiyonu için İngiliz ve Nijeryalı dizayncı Mowalola Ogunlesi ile bir ortaya gelen West, koleksiyonu ‘Yeezy Campus’ olarak anılan Cody, Wyoming’deki çiftliğinde tasarladı. Mont için ön sipariş oluştururken sanal bir bekleme odasına alınan site ziyaretçileri birebir vakitte West’in sneaker dizaynları ve pop-up’ları ile karşılaşıyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi