FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Karın Yağlarını Eriten Bitkisel Yağlar Var Mıdır? Göbek Eriten Yağlar

Karın yağlarını eritmek Karın bölgesi yağlarını eriten doğal yağlar sayesinde karın bölgesindeki rahatsız edici imajdan kurtulmak ve yağlanma …

Kadinnews

Karın yağlarını eritmek

Karın bölgesi yağlarını eriten doğal yağlar sayesinde karın bölgesindeki rahatsız edici imajdan kurtulmak ve yağlanma ile gelen kalp rahatsızlıkları, diyabet ve kanser üzere hastalıkların riskini azaltabilirsiniz. Beslenme düzensizlikleri, çok yağlı beslenme, doymuş yağ oranı yüksek yiyecekler tüketme, hareketsizlik üzere birçok nedenden bedende yağlanma meydana gelir. Yağın en kolay biriktiği bölge karın olduğu için yağlanmada en çok karın bölgesinde oluşur. Amerika’da yapılan çalışmalar da karın yağlarını eritmek için doymamış yağlar olan zeytin yağı, kanola yağı, badem, kaju, fıstık ve türevleri ile bedenin %30 gücünü sağlamanın göbek yağı eritme için önemli tesirli olduğu ortaya çıkmıştır.

Karın Yağlarını Eriten Bitkisel Yağlar

Karın yağlarını eritmek

İnceltici Bitkisel Yağlar

Gündelik hayatta sıhhatsiz ve sistemsiz beslenme üzere nedenlerden bedende bölgesel yağlanmalar oluşmaktadır. En sık yağ biriken bölge karın olsa da bunun dışında da birçok bölge de yağlanma meydana gelebilir. Yapılan diyet ve sporlara karşın bölgesel incelme en sık yaşanılan sorundur. Zayıflamanın yanı sıra bölgesel incelme için zayıflatan ve sıkıştıran yağlar kullanılabilir.

Tarçın Yağı

Birçok yararı bulunan tarçın yağı kilo verme, toksinleri elimine etme, ziyanlı bakteri ve kimyasalları bedenden atma ve göbek yağı eritme konusunda da son derece tesirlidir. 1 adet cam kavanoz içine 5-6 adet çubuk tarçın atın. Kavanozu zeytin yağı ile doldurarak 3 hafta bekletin. 3 hafta sonra karışımı süzerek öbür bir kaba alın. Hazırladığınız yağı her öğününüze 2 damla damlatarak kullanın. 2 damladan fazla almayınız.

Balık Yağı

Göbek eriten yağ yakıcılar içinde balık yağını bilhassa besinlerden almanızı tavsiye ederiz. Hazır balık yağları yerine besinlerden aldığınız balık yağları doğal yoldan bedeninize Omega-3 yağ asidini almanızı sağlar. Omega-3 yağ asidinin birçok sıhhate faydası bulunurken karın bölgesindeki yağlanmayı giderici özelliği de bulunmaktadır.

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi yağı karın bölgesindeki yağlanmayı giderici tesiri 2011 yılında “ISRN Pharmacology” tarafından yapılan çalışmayla kanıtlanmıştır. 4 hafta da bedende %1 incelme göstermiştir. Fakat burada bilhassa yağın dozuna çok dikkat edilmelidir. Zira yüksek kalorili bir yağ olduğundan çok fazla tüketilmesi kilo alımına neden olur.

En Tesirli Kilo Verdiren Diyetler

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi