FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kireçlenme Bitkisel Tedavisi, Doğal Tahlili

Kireçlenme bitkisel tedavisi ve kür tanımları ile tahlil arayanlar için derleme yaptık. Kireçlenmeye karşı doğal tahlil sistemleri bilhassa …

Kadinnews

Kireçlenme bitkisel tedavisi ve kür tanımları ile tahlil arayanlar için derleme yaptık. Kireçlenmeye karşı doğal tahlil sistemleri bilhassa kireçlenmenin ilerlemesini mahzurlar. Dizlerde kireçlenme için doğal usuller ortasında ise:

  • Bir fincan doğranmış havucu, 3 gram tarçın ile karıştırın. İçerisinde 1 gram kadar karabiber ve 3 gram kuru zencefil ekleyin. Daha sonra bu karışımı 2 fincan suda kaynatın. Karşımı 1 ay boyunca 2 sefer içebilirsiniz.
  • Bir kahve fincanının çeyreğini dolduracak kadar doğranmış yeşil soğanı, 2 fincan su içinde kaynatın. Bu karışımı günde 3 kez içebilirsiniz. Kireçlenmeye karşı bitkisel tahlil olarak bu kürleri sistemli olarak kullanabilirsiniz.
kireçlenme bitkisel tedavisi

Diz Kireçlenmeleri için Doğal Formüller

Diz kireçlenmesine karşı kürler bilhassa bedenin içten güzelleşmesini sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu prosedürler, bilhassa kireçlenmeyi de hafifletir. Bu usuller ortasında:

  • Bir fincan karahindiba ve naneyi, 4 fincan su içinde kaynatın. Bu karışımı günde 3 kere tüketin. Pişirme sırasında lapa ve posa haline gelmiş olan karahindibayı kireçlenen alana da sürebilirsiniz.
  • Yabani elma çiçeğini suda demleyin. Daha sonra tülbent ile süzerek için. Karışımı ıhlamur ile karıştırıp içebilirsiniz.
  • Siyah nohut, tarak otu ve kimyonu zeytinyağı ile bir arada harmanlayıp pişirin. Haftada 3 kere bu karışımı tüketebilirsiniz.
kireçlenme doğal tedavisi

Kireçlenmeye Karşı Kürler

Kireçlenmeye ne güzel gelir ve doğal kürler ortasında çınar ağacı yaprağı bulunmaktadır. Eski devirlerden beri kireçlenme için kullanılan bu yaprak, kireçlenmeyi içten temizleme özelliğine sahiptir. Bu kürü yapmak için 2 adet çınar ağacı yaprağı ve 1 bardak su kâfi olacaktır. Yapılışı ise:

  • Birinci olarak 2 adet çınar yaprağını temin etmeniz gerekmektedir. Yapraklar sararmış ya da yeşil olabilir. Yaprakları güzelce yıkayın ve ellerinizde küçük kesimler haline getirin.
  • Bu sırada cezvede su kaynatın. İçerisinde parçalanmış olan çınar yapraklarını ek edin. Akabinde 5 dakika kadar demlenmesi için bırakın.
  • Kürün demlenmesinin akabinde tülbent ile süzün.
  • Ilınması için bekletin.
  • Bu kürü akşam yemeklerinden evvel ve gece yatmadan evvel içebilirsiniz.

Bu kürü bir ay boyunca aksatmadan uygulamanız gerekmektedir. Bu sayede kireçlenme şikayetleri hafifleyecektir. Dilerseniz forum hususumuz olan Boyun ağrıları, Fıtık, Kireçlenme…Bilgi ve Paylaşım Alanı ‘na göz atabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi