FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Kulak Ağrısının Bitkisel Tedavisi, Doğal Tahlili

Kulak ağrısına bitkisel tahliller uygulamadan evvel kulak ağrısının neden kaynaklandığını bilmek gerekmektedir. Kulak ağrısı, birtakım …

Kadinnews

Kulak ağrısına bitkisel tahliller uygulamadan evvel kulak ağrısının neden kaynaklandığını bilmek gerekmektedir. Kulak ağrısı, birtakım durumlarda çok önemli sıhhat sıkıntıları sebebiyle meydana gelebilir. Bundan ötürü Kulak ağrısına ne yeterli gelir bitkisel tahlillerinden evvel sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek için doktora başvurmak ve önemli olmayan durumlarda bitkisel tekniklere başvurmak gerekir. Kulak ağrısı için en tesirli formüllerin başında hindistan cevizi yağı gelmektedir. Hindistan cevizi yağı, antimikrobiyal özelliklere sahiptir. Bu sayede kulaklarda yaşanan şişme ve acıları rahatlatıcı özelliği bulunur.

Kulak Ağrısına Düzgün Gelen Bitkisel Tahliller

Kulak ağrısı için hindistan cevizi uygulaması için birkaç damla hindistan cevizi yağını ağrıyan kulağınıza damlatmanız kafidir. Kulağınızı pamukla kapatarak, çenenizi açıp kapatmanız gerekmektedir. 10 dakika sonra pamuğu çıkarabilirsiniz. Süreci 2 kez yapabilirsiniz. Bunun dışında:

  • Lavanta yağı en tesirli rahatlatıcı usuller ortasındadır. 2-3 damla lavanta yağını ağrıyan kulağınıza damlatabilirsiniz. Akabinde pamukla tıkayarak 15 dakika bekletebilirsiniz.
  • Zeytinyağı da tesirli kulak ağrısı tedavileri ortasında bulunmaktadır. Bitkisel tahliller ortasında en çok tercih edilen metot olan zeytinyağını hafif ılık formda kulağınıza 2-3 damla damlayabilirsiniz.
  • Elma sirkesi de enfeksiyonlara karşı teğe bir tahlillerden biri olarak kulak ağrısına düzgün gelmektedir. 12 saat aralıklara kulağınıza birkaç damla elmas sirkesi damlatabilirsiniz.

Kulak Ağrısına Zencefil ile Son Verin

Kulak ağrısı için zencefil kullanmak da tesirli bir metottur. Zencefil bilhassa antibakteriyel bir besindir. Bundan ötürü da kulak ağrıları için tesirlidir. Hazırlanışı ise:

  • Bir çay kaşığı ezilmiş zencefil kökünü, 2 çorba kaşığı zeytin yağı ile bir arada karıştırın.
  • Daha sonra 10 dakika boyunca bu iki maddeyi dinlendirin.
  • Daha sonra bir damlayıcı ile birlikte 2 damlayı kulağınıza damlatın.
  • Bu karışımı günde 2 sefer, ağrıyan kulağınıza uygulayabilirsiniz.

Şayet konutunuza zencefil yoksa, beş diş sarımsağı ezip, zeytinyağı ile karıştırarak da birebir etkiyi elde edebilirsiniz. Karıştırdığınız bu kürü kulağınıza birkaç damla olacak biçimde damlatabilirsiniz. Sarımsak posalarını tülbent yardımı ile süzmeniz ve zeytinyağını kulağınıza damlatmanız gerekmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi