FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Neden Karpuz Diyeti Yapılmalıdır? Zayıflatır Mı?

Karpuz diyeti ile 5 günde 5 kilo ile 10 kilo ortasında bir ölçüde kilo kaybı yaşamak mümkündür. 5 gün boyunca tuzdan, şekerden ve yağlı …

Kadinnews


Karpuz diyeti ile 5 günde 5 kilo ile 10 kilo ortasında bir ölçüde kilo kaybı yaşamak mümkündür. 5 gün boyunca tuzdan, şekerden ve yağlı yiyeceklerden uzak duran şahıslar; A ve C vitamini bakımından güçlü olan karpuz ile hem kendilerini enerjik hissettikleri hem de kendilerini aç hissetmedikleri bir diyet yapabilirler.

Neden Karpuz Diyeti Yapılmalıdır?
Karpuz kalorisi düşük olan, mesaneyi temizleyen ve safra kesesini çalıştıran bir besindir. 100 gramında yalnızca 30 kalori vardır. Dolayısı ile bayanların günde 1800 ile 2000 kalori ortasında bir kalori muhtaçlığının olduğu ve bu ölçünün erkeklerde 2200 kalori ile 2400 kalori ortasında olduğu göz önüne alınırsa; diyet yapacak olan bireyler için karpuz epey avantajlı bir besindir.

Karpuz Diyetinin Örnek Bir Gününün Listesi
Karpuz diyetinin bir günün diyet listesi şu haldedir:

  • Kahvaltıda; 1 kalın dilim karpuz yenirken yanında 1 ince dilim ekmek yenmelidir ve 1 bardak da çay içilmelidir. Kahvaltı öğünü diyetin bütün günlerinde birebirdir.
  • Öğlen yemeğinde; 100 gram pişmiş dana eti yenmelidir. Yanında 4-5 yemek kaşığı domates sosu ek edilmiş olan yağsız pilav ve 1 dilim karpuz yenmelidir.
  • Akşam yemeğinde; 1 dilim ekmek ve 50 gram peynirin yanında karpuz yenmelidir. Akşam yemeğinde yenecek olan karpuzda bir dilim sınırlaması yoktur. Kişi doyana kadar yiyebilir.





BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi