FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Saçı Hızla Uzatan Sarımsak Yağı Saç Maskesi

Kadinnews

Sarımsak yağı nerelerde kullanılır

Sarımsak yağı içerdiği vitaminler ve kalsiyum sayesinde saçları besleyip gürleştirir ve saçın kırılıp dökülmesini önler. Eski zamanlarda bile saçın daha sağlıklı olması, gürleşmesi ve dökülmesini önlemek için sarımsaktan faydalanılırdı.

Günümüzde bile sarımsağın saç konusunda çok faydalı olduğunu bildikleri için üretilen saç sabunları , saç kremleri ve saç şampuanları gibi kozmetik ürünlere sarımsağı katmaktadırlar. Sarımsak bu kadar saç bakımı konusunda faydalı olurken bundan faydalanmak gerekir. Sarımsaklı saç bakımı kozmetik ürünleri hazır almamıza gerek kalmadan evde kendiniz bile sarımsaklı saç maskeleri yapabilirsiniz. Sarımsağı saça faydaları nelerdir bir göz atalım.

Sarımsak yağının saça faydaları:

Saçı Hızla Uzatan Sarımsak Yağı Saç Maskesi

Saçı Hızla Uzatan Sarımsak Yağı Saç Maskesi

  • * Saç dökülmesini önler.
  • * Saça parlaklık verir.
  • * Saçkıranları azaltır.
  • * Yeni tüylerin / saçların oluşumunu hızlandırır.
  • * Saç uçlarının kırılıp bakımsız görünmesini engeller.
  • * Saçın hızla uzanmasını sağlıyor.
  • * Saç derisinde meydana gelen mantara karşı etkilidir.

Sarımsak yağı saç maskesi:

1 çorba kaşığı çam yaprağı yağı ile aynı miktarda sarımsak yağını karıştırın. Maskeyi saç diplerine çekip masaj yapın. Yarım saat bekledikten sonra saçınızı ılık su ile yıkayın. Maske haftada 1 kez kullanılmalıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi