FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde dantel örerek ek gelir imkanı

Evde dantel örerek ek gelir imkanı

Evde dantel örme işi

Bayanların el işlerine düşkünlüğü çocukluktan başlamaktadır. Artık çoğu bayan çocukluktan itibaren el işi yaparak evini güzelleştirmeye çalışmaktadır. Evini güzelleştirmenin yanında artık bu dönem de eskiye bir özlem olarak danteller çok kullanılmaktadır. Artık çoğu bayan belirli bir işte geçimini sağlamak için çalışır iken ne yazık ki dantel örmeye vakit bulamamaktadır. Ancak evlerinde de bu dantellerin güzelliğini isteyebilirler. Bunun içinde dışarıda dantel satan yerlere giderek evlerine dantel alıyorlar. Bu dantelleri satan kişiler ise ev hanımlarına ek iş fırsatı yaratarak onlara dantel işi verirler. Siz de eğer ki ev hanımı iseniz ve ek işe ihtiyacınız var ise dantel örme işini kaçırmamalısınız.

Dantel için gerekli malzemeler aslında çok yoktur. Genel de ince ip ve tığ yardımı ile danteller örülmektedir. Ancak bazı iş alacağınız yerler sizlere örnekler göstererek onların aynısından çok sayıda isteyebilir. Sizler de bu istekleri göz ardı etmeden dantelleri kısa sürede örmelisiniz. Eğer ki el beceriniz ve örnek çıkarma beceriniz yüksek ise bu iş tam size göredir. Dantel örmek biraz daha zaman isteyen bir durum olduğu için çoğu kişi hazır dantelleri almayı tercih ederler. Kısacası bu iş fırsatı ev hanımlarına göre ve vakti olan diğer dantel bilen bireylere göre oldukça idealdir.

Anlaşmış olduğunuz firma ve ya dükkân sahibi size örnek vererek bundan şu kadar sayı da şu güne şeklinde bir tabir kullanacaktır. Sizler de kısa sürede dantel örme işini yaparak daha çok para kazanabilirsiniz. Dantellerin örülmesi bayanlara göre artık çok kolay olduğu için sizler de sipariş usulüne göre çalışarak dantelleri örebilirsiniz. Gerekli tüm malzemeleri anlaştığınız firma size verecektir. Eğer ki vermemesi durumunda onun maliyetini karşılamak için size belirli bir ücret ödemek zorundadırlar. Bu ücretin de yanında size ördüğünüz dantel kadar bir ücret ödemektedirler. Parça başına ücret alarak bu işi yapabilirsiniz. Ne kadar çok örer iseniz o kadar çok para kazanırsınız. Ödemeler ise aylık olarak ya da haftalık olarak sizin anlaşma biçiminize göre değişiklik gösterebilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi