FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Şırnak 2018 Hafta Sonu Ek İş

Şırnak 2018 Hafta Sonu Ek İş

Her geçen gün günlük hayatın daha pahalı hale gelmesi insanların birikim yapma konusunda veya hayatları idame ettirme konusunda daha fazla zorlanmalarına sebep olmuştur. Bu yüzden neredeyse ülkemizde bütün illerde ek iş ilanlarının takip edildiğini söyleyebiliriz. Şırnak 2018 evde ek iş ilanları ise Şırnak’ta yaşayan kişiler tarafından sürekli araştırılan ilanlar arasında yer almaktadır. Bu iş ilanlarının bu kadar araştırılmasının en büyük sebeplerinden birisi; artık ev hanımlarının da boş zamanlarında aile bütçelerine katkı sağlamak istemesidir. Bunun yanı sıra Şırnak’ta ek iş bulmak zor olduğu ve insanlar gün boyunca bir yerde çalıştıktan sonra tekrar ek bir işe gitmek istemedikleri için evlerinde yapabilecekleri ek işleri arıyorlar.

Şırnak evlere iş veren firmalar olduğunu görebiliyoruz. Evlerinde çalışarak maddi gelir elde etmek isteyen kişiler bu firmalarla anlaşarak çalışmaya başlayabilirler. Evlere iş veren firmaların farklı türlerde işler verdiğini de söyleyebiliriz. Ağırlıklı olarak nikah şekeri, tütün sarma ve kına paketleme işleri verilmektedir. Bunun yanı sıra bazı firmaların kıyafet katlama işleri verdiğini de görebiliyoruz. El becerileriniz yüksekse evde yapabileceğiniz işleri daha kolay bir şekilde bulursunuz. Çünkü bazı işler ağırlıklı olarak el becerisine dayalı olduğu için firmalar bu konuda yetenekli olan kişileri tercih ediyorlar. Örneğin nikah şekeri yapmak bu işlerden birisidir. Birçok kişinin nikah şekeri yapamadığını görebiliyoruz. Bu yüzden firmalarda bu işte başarılı olan kişileri aramaktadır.

Şırnak evde ek iş ilanları arıyorsanız bu ilanlara internet üzerinden veya bulunduğunuz ilçede yer alan İşkur merkezleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Firmalardan ek iş almak yerine bazı kadınların örgü örerek sattıklarını da görebiliyoruz. İnternet üzerinden ördüğü atkıları ve bereleri satan bu kadınlar aile bütçelerine katkıda bulunmaktadır. Bunun yanı sıra eğer nikah şekeri yapma konusunda iyi olduğunuzu düşünüyorsanız nikah şekeri malzemelerini toptancılardan alarak satabilirsiniz. Bu şekilde daha fazla kar etme ihtimaliniz vardır. Eğer firma ilanları bulamıyorsanız çevrenizde yer alan tekstil atölyelerine veya nişan düğün organizasyonu yapan yerlere bu konudaki başvurunuzu kendiniz yapabilirsiniz. Gerektiği takdirde firmalar sizinle iletişime geçecektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi