FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Yaka Sökme İşini Yaparak Para Kazanın

Evde Yaka Sökme İşini Yaparak Para Kazanın

Evde Yaka Sökme İşini Yaparak Para Kazanın

Evde ek iş olarak yapılan yaka sökme işini bu yazımızda sizler için anlatıyoruz. Özellikle bayanlar tarafından çokça aranan evde yapılacak ek işleri bulmanın oldukça zor olduğunu belirtmekte fayda var. Bunun sebebi ne yazık ki ülkemizde gelir düzeyi iyi olmayan milyonlarca insanın bulunması ve iş imkanlarının kısıtlı olmasıdır. Normal işlere göre daha kısıtlı olan evde ek işleri bulmak haliyle bir o kadar zor olmakta. Yazımızın bir iş ilanı olmadığının lütfen farkında olun bu şekilde duygularınızı istismar etmediğimizi belirtmek istiyoruz. Bizim bu yazıyı yazmamızın maksadı sadece evde yaka sökme işi diye bir işin olduğunu sizin öğrenmenizi istemek. İşi araştırıp bulmak tamamen size kalmış bir iş onu da belirtelim. Gerekli etik bilgilendirmeleri yaptıktan sonra artık evde yaka sökme işi hakkında gereken bilgileri anlatabiliriz.

Evde Yaka Sökme İşi Veren Firmalar

Bu işi internetten araştırma bulmanızın çok zor olduğunu bilin. Evde yaka sökme işini bulmak için bulunduğunuz ildeki tekstil atölye ve fabrikalarına bizzat gidip başvurmanız işi elde etme şansınızı arttırır. Bir diğer yol olarak sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından iletişim bilgilerinizi not bırakarak evde yaka sökme işi yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz (bu yolun kesin işe yarayacağı garantisi yoktur, iletişim bilgilerinizi bırakmanıza rağmen bir sonuç alamayabilirsiniz).

Evde Yaka Sökme İşine Girmem İçin Ücret Vermem Gerekir mi?

Eğer işi bulduysanız çok şanslınız demektir çünkü tek kuruş masraf yapmanıza gerek yok. Anlaştığınız firma veya kişi size gerekli malzemeleri ücretsiz olarak teslim edecektir.

Evde Yaka Sökme İşi Nasıl Yapılır? Tecrübe Gerektirir mi?

Evde yaka sökme işi tecrübe gerektirmediğini belirterek iş hakkında bilgi vermeye başlayalım. Tekstil üretimi yapan firmalar; seri fazlası, defolu çıkan, ihracat fazlası, elde kalan gömleklerin yakalarını sökerek tekrar yeni ürünlerde kullanmayı tercih ederek daha az masraf yapmak isterler. İşte size verilen bu arızalı ürünleri siz yakaları zarar görmeyecek şekilde sökmeniz istenecek. Firma tarafından size yaka söküm işinin nasıl yapıldığı zaten gösterilecektir. İşin yapılış şeklini görünce zor olmadığını göreceksiniz.

Evde Yaka Sökme İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu işten aylık 1.500 TL civarı paralar kazanabileceğinizi söyleyebiliriz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi