FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

EMMA CORRIN’İN DRAMATİK 2021 EMMY ÖDÜLLERİ GÖRÜNÜMÜ

Emma Corrin, 2021 Emmy Ödülleri için gecenin en unutulmaz stil görünümlerinden birini yarattı. The Crown’daki Prenses Diana rolüyle aday …

Emma Corrin, 2021 Emmy Ödülleri için gecenin en unutulmaz stil görünümlerinden birini yarattı. The Crown’daki Prenses Diana rolüyle aday gösterilen Corrin, Londra Emmys partisine beklenmedik bir görünümle geldi: pastel sarısı bir askısız Miu Miu elbise ve eşleşen çene altından bağladığı bir bone tercih etti. Son dokunuşları ise oldukça çarpıcıydı.


“Netflix’in “The Crown” dizisinin dördüncü sezonunda Prenses Diana’yı canlandırması için aday gösterilen Corrin’in görünümü daha da çarpıcı bir düzeye yükselten, güzellik detayları oldu. Parmaksız eldivenlerden uzayan keskin manikürü, parlak siyah tırnakları geceye damgasını vurdu. Tırnak sanatçısı Simone Simmy Cummings’in eseri olan Corrin’in tırnakları, aday olduğu drama kategorisine bir mesaj gönderiyor gibiydi.


Byredo ürünlerinden yapılan makyajı, makyajsız bir göz üzerinde parıldayan sarı-altın bir göz farından ibaretti. Sadece biraz maskara sürülmüştü. Makyaj sanatçısı Florrie White’ın makyajının, geri kalanı da oldukça sadeydi: görünüşte abartısız bir cilt, sağlıklı bir dozda pembe allık ve dudaklarda bir miktar pembelik vardı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi