FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Samsung telefon fiyatları Büyük Ekran sevenler buraya

En büyük ekranlı akıllı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik! Akıllı telefon pazarı özellikle de son 15 yıl içinde …

Kadinnews

En büyük ekranlı akıllı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik!

Akıllı telefon pazarı özellikle de son 15 yıl içinde deyim yerimdeyse çağ atladı. Ekran olayına geçmeden önce bu evrim sürecinden kısaca bahsetmek isterim. Zira bahsedeceğim şeyler yeni kuşağa espri gibi gelecek, diğerlerimiz ise belki de ne günlerdi deyip iç geçireceğiz.

samsung telefon fiyatları, samsung cep telefonu fiyatları,telefon fiyatları samsung,samsung telefon modelleri ve fiyatları, samsung katlanabilir telefon fiyat

90’lı yıllarda avucumuza zor sığan telefonlar vardı, bu anlamda akla ilk gelen marka ise ericsson telefonlar. Telefonda saat ya da takvim varsa bunu söylerken övünürdük. ”Bu telefonda saat ve takvim özelliği var” diye. 90’lı yılların sonuna doğru ise kolum kadar anteni olan ve kapaklı olan telefonlar revaçtaydı, bu anlamda ise akla ilk gelen marka muhtemelen motorola olacaktır. O zamanlarda renksiz de olsa, piksellerden oluşan logo (araba, kuş, vb resimler) ekran görüntüsü olan telefonlar ilgi çekiyordu. Bu anlamda ise akla muhtemelen Panasonic marka telefonlar gelecektir.

Sonunda renkli telefonlar 1998 yılında Siemens’in ürettiği Siemens S10 isimli telefon ile hayatımıza girdi. Derken Nokia, ilk antensiz cep telefonu 3210 modeli ile piyasaya damga vurdu ve yıllarca piyasanın tek hakimi oldu.

2011 yılında ise almış olduğum 4.3 inç ekrana sahip Samsung Galaxy S2 modeli için arkadaşlarımın, ”ne yaptın, televizyon mu aldın?” diyerek dalga geçtiklerini hatırlıyorum 🙂 Zira o zamanlarda telefonun küçük ekranlısı makbuldü.

uygun fiyat
akıllı telefon
samsung cep telefonlarının
gb ram
samsung un
farklı özellikleri
telefonu özellikleri
a serisi
akıllı cep telefonu
modelleri arasında
olan samsung
telefon fiyatları
galaxy s serisi
işletim sistemi
samsung telefon
çift sim
serisi içerisinde
m serisi
aynı zamanda
akıllı telefonlara 

Ancak günümüzde taşıması ve kullanması her ne kadar zor olsa da büyük ekran kullanmanın avantajları saymakla bitmiyor. Özellikle de phablet denilen modellere eğilim arttı ve üreticiler de bu ihtiyaca cevap vermeye başladı. Yazıyı uzatmamak adına bu ihtiyaçların neler olduğunu değinmeyeceğim, zaten birçoğunu tahmin etmek zor değil.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan şimdi de gelin en büyük ekrana sahip akıllı telefon modellerinin yer aldığı listemize göz atalım.

Not: Listemizi hazırlarken 2020 ve 2021 yılı telefon modellerini dikkate aldık.

İşte en büyük ekranlı akıllı telefonlar!

Xiaomi Black Shark 3 Pro

Ekran Boyutu:
7.1 İnç

Dahili Depolama:
256 GB

Bellek (RAM):
8 GB

Batarya Kapasitesi:
5000 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Var

5G:
Var

4.5G Desteği:
Var

Infinix Note 8

Ekran Boyutu:
6.95 İnç

Dahili Depolama:
128 GB

Bellek (RAM):
6 GB

Batarya Kapasitesi:
5200 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Var

5G:
Yok

4.5G Desteği:
Var

Lenovo Legion Duel 2

Ekran Boyutu:
6.92 İnç

Dahili Depolama:
256 GB

Bellek (RAM):
12 GB

Batarya Kapasitesi:
5500 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Var

5G:
Var

4.5G Desteği:
Var

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi