FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

PROENZA SCHOULER İLKBAHAR-YAZ 2022 DEFİLESİ

Aşılar, bu yılın başlarında ofisten daha uzağa seyahat etmeyi mümkün kıldığında, Lazaro Hernandez ve Jack McCollough doğruca “kutsal alanları …

PROENZA SCHOULER İLKBAHAR-YAZ 2022 DEFİLESİ

Aşılar, bu yılın başlarında ofisten daha uzağa seyahat etmeyi mümkün kıldığında, Lazaro Hernandez ve Jack McCollough doğruca “kutsal alanları” olarak adlandırdıkları favori bir yer olan Kauai’ye doğru yola çıktılar. Ada havası, scuba ve sörf motifleri, doğadan koparılmış bir renk paleti, yeni koleksiyonlarına bulaştı.

Tasarımcılar, Hawaii’nin gerçek bir referans olmadığını açıkladılar. Ama seyahat kadar onarıcı bir şey olmadığını kabul ettiler, özellikle de aylarca süren karantinadan ve bir yıl boyunca evde yaşam için giysiler tasarladıktan sonra geldiğinde “Dünyaya tekrar adım atmak için neşeli kıyafetler” tasarladılar.

Hernandez ve McCollough’un ilk işi, modayı yeniden düşünmekti. Gelecek bahar, mercan veya turuncu; pamuklu jakarın canlı tonları gelecek. Kenarları ilmekli, blok baskılı çiçekli elbiseler canlıydı; tasarımcılar, baskıların ters çevrilmek yerine kumaşın ön ve arka yüzündeki baskıların aynı olduğuna dikkat çektiler, bu da çekmesi karmaşık bir teknikti.

Koleksiyonun amacı karmaşık görünmemekti. “Geriyorlar ve hareket ediyorlar, hepimiz rahat olmak istiyoruz.” Sevinç veren diğer şeyler: Çoğu kadının pandemi sonrası nasıl dolaştığını yansıtan, yere yakın mokasenler ve modellerin giydiği spordan etkilenen sandaletler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi