FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Daha Zeki Olmak İstemez Misiniz?

Kadinnews

Alman Focus Dergisi, kanaat gücünüzü nasıl geliştirebileceğinizin yollarını açıkladı. Daha zeki ve beyninizi daha performanslı kullanmanın ipuçları bu önerileri herkes basitçe uygulayabilir..

  1. Duş alırken bilhassa sabah duşlarınızda duşunuzu gözleriniz kapalı alın ve banyoda kullanacağınız malzemeleri lif, sabun ve şampuanı el yordamıyla bulun. Bu şekilde dokunma duyunuzu geliştirebilirsiniz.
  2. Normalde kullandığınız ellerinizin tam tersini kullanarak dişlerinizi fırçalayın, saçınızı tarayın. Beynin değişik bölgelerini harekete geçirmeyi denemiş olursunuz..
  3. Beyninizin otomatik şeklinden çıkarmak amacıyla işe giderken gidiş güzergahlarınızı değiştirin..
  4. Aracınız varsa ki,mi şeylerin konumunu silecek, radyo gibi yerlerini kanaatlerinizi odaklayarak bulmaya çalışın.
  5. İşlerinizi yapar iken sıralamayı rutin halinden çıkarak değişik sıra ile yapın ev eşyalarınızın yerlerini değiştirin..
  6. Aromalı objeler taze ve hoş kokular yeni düşünce çağrışımlarını beraberinde getirir. Çevrenizde ve çalışma masanızda bu tür eşyalara yer verin..
Daha Zeki Olmayak İster Misiniz?

Daha Zeki Olmayak İster Misiniz?

  1. Öğle yemeğine her gün aynı saatte çıkmayın.
  2. Arada bir daha evvelce hiç denemediğiniz bir yemeği yapın damak zevkinizle beraber beyninizi de besleyin.
  3. Yemek masasındaki oturma düzeninizi değiştirin hep aynı yerlerde oturmayın..
  4. Ses kayıt cihazı ya da cep telefonunuza çok değişik ve tiz sesler kaydedin. Herhangi bir ortamda aileniz, arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile bir ortamda iken, sesleri araştırın.. Hangi sesin neye veya kime ait olduğunu tartışın.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi