FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

CAMBRIDGE ÇİFTİ TAŞINIYOR

Kate Middleton ve Prens William, çok önemli bir karar aşamasında. The Sun ve Daily Mail gazetelerinin haberine göre yeni bir ev arayışında olan …

Kate Middleton ve Prens William, çok önemli bir karar aşamasında. The Sun ve Daily Mail gazetelerinin haberine göre yeni bir ev arayışında olan Cambridge Dükü ve Düşesi, Kraliçe II. Elizabeth’in Windsor evine daha yakın olmak istiyorlar.

Windsor’da yeni evler baktığı söylenen Middleton ve Prens Harry’nin, çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis için en güzel evi seçmek istedikleri belirtildi. Şu sıralar Londra’daki Kensington Sarayı ve Norfolk’taki Anmer Hall evleri arasında gidip gelen Cambridge ailesi, Anmer Hall yerine bir ev bakıyorlar.

Daily Mail’in haberine göre Prens William, Doğu Anglia’da helikopter pilotluğu yaparken Anmer Hall’un ideal seçimdi ve Noel zamanında da Sandringham’a gidebiliyorlardı. Ancak şimdiki durum göz önünde bulundurulunca hafta sonları gittikleri Anmer Hall evlerinin çok uzak olduğu söylendi. Şimdi ise Kraliçe’ye yakın olmak için Windsor’da ev bakan Cambridge çifti, taşınma sürecine başlıyor.

The Sun gazetesinin haberine göre Windsor Great Park’taki Ford Belvedere evine baktıkları söylenen Cambridge Çifti, bu evi beğenmedikleri için yeni opsiyon aratışındalar. Kraliçe’ye ait olan Ford Belvedere evi Kraliyet Ailesi’nin arkadaşlarına kiralanmıştı. Cambridge Ailesi, Kraliçe’nin yanı sıra Middleton’un Windsor Bucklebury’de yaşayan ailesine de daha yakın olmak istiyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi