FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

BILLY PORTER KANATLANDI!

Billy Porter’ın dikkat çekici olmayan bir kırmızı halı stilini gördünüz mü? Hiç sanmıyoruz! Yine kırmızı halı stillerine hükmeden Billy Porter …

Billy Porter’ın dikkat çekici olmayan bir kırmızı halı stilini gördünüz mü? Hiç sanmıyoruz! Yine kırmızı halı stillerine hükmeden Billy Porter, ‘Cinderella’ filminin Los Angeles gösterimine katıldı. Camila Cabello’nun başrolde oynadığı ‘Cinderella’ filminde Porter ise iyilik perisini canlandırıyor.

Filmin temasına uygun olarak mor bir halıda poz veren Billy Porter, ‘statement’ değerinde Benchella’dan colorblock bir elbise giydi. Palto şeklinde bir elbise olan bu stil siyah ve beyazın klasik dışı da görünebileceğini kanıtladı. Palto elbisesinin üzerinde kocaman kanatları ile poz veren Porter, bir iyilik perisi yerine moda perisini anımsattı! Stilini sivri burunlu ve Harry Halim’den platform topuklu botlar ile tamamlayan Porter, ünlü geçidinin en çok dikkat çeken ismi oldu.

Kıyafetine ek olarak minimal pırlanta bir kolye ve gümüş yüzükler tercih eden Porter, Külkedisi masalına gönderme yapan L’Afshar’dan transparan bir clutch çanta kullandı. En az film kadar etkileyici olan bu mor halı görüntülerinde Camilla Cabello ise Oscar de la Renta’dan taşlı bir elbise ve diz üstü çizmeler giydi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi