FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

STELLA MCCARTNEY PARİS MODA HAFTASI’NDA!

‘Fashionably late’ söyleminin bir nedeni var! Modada son dakika sürprizlere ve gelişmelere çok alışkınız. Bu sefer haber Stella McCartney …

STELLA MCCARTNEY PARİS MODA HAFTASI’NDA!

‘Fashionably late’ söyleminin bir nedeni var! Modada son dakika sürprizlere ve gelişmelere çok alışkınız. Bu sefer haber Stella McCartney tarafından geldi. Paris Moda Haftası takvimi belli olduktan sonra Stella McCartney, beklenmedik bir duyuru ile moda haftası programına dahil olduğunu duyurdu. 4 Ekim’de bir şov planlayan İngiliz tasarımcı McCartney, Paris gösterimleri arasında yer alacak.

4 Ekim’de saat 11:00’da bir defile gerçekleştirecek olan McCartney, programda birkaç ismin kaymasına sebep oldu. Çinli moda evi Shang Xia, 9:30’da gösterim yaparken, Daniel Roseberry yeni Schiaparelli tasarımlarını ise 10:30’da gösterecek. Tasarımcılar ve markalar el birliği ile McCartney için yer açarken, İngiliz tasarımcının yeni koleksiyonu merakla beklenenler arasına yerleşti.

İngiliz bir marka olmasına rağmen Paris Moda Haftası’nda gösterim yapmayı tercih eden McCartney, daha önce de Paris’teki Opera Garnier’de yeni koleksiyon sunumu yapmıştı. Bir sene önce İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonu ile Paris Moda Haftası’nın finaline imza atan McCartney, A-Z sürdürülebilirlik manifestosu ile bir dijital sunum yaratmıştı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi