FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde boncuk işi yaparak para kazanma

Evde boncuk işi yaparak para kazanma

evde boncuk işi

Evde Boncuk işi

Evde boncuk işi yapabilmek için öncelikle internet üzerinden bu işi veren firmalar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Boncuk işi yapan firmalar genel de internete bu işi yapabilecek elemanları aramaktadır. Paket başına ve ya ürün başına fiyat vermek koşulu ile ya günlük ya da haftalık ödeme yapacaklarını beyan ederler. Sizler de eğer ki eviniz de en hanımı iseniz ya da günlük çalıştığınız iş yerinden aldığınız para size yetmiyor ise ek iş olarak eviniz de boncuk işi yapabilirsiniz. Ev de boncuk işini iş yerinizden vakit bulduğunuz müddetçe akşamları ya da geceleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

Öncelikle size boncuk işinin nasıl yapılacağını ve gerekli malzemeleri bir yazalım. Boncuk işi için gerekli malzemeleri sizlere zaten firmalar verecektir. Ya da anlaştığınız yer firma değil ise de kim olursa olsun size bu konuda yardımcı olacaklardır. Eğer ki size malzemeleri vermez ise bu işin size getirisinin çok az olacağını şimdiden sizlere söyleyelim. Nedeni ise bu işin getirisinin fazla olması için sizin maliyetinizin olmaması gerekmektedir.

Boncuk için gerekli malzemeler şunlardır;

  • Boncuk
  • Makas
  • Kargaburun
  • İp
  • Pense

Öncelikle evde boncuk işi dendiğinde bu iş sadece bileklik ve ya boncukları ayırmak olarak da adlandırılmaktadır. Ancak bazen kıyafetlere boncuk işlemekte boncuk işlerinin içinde yer almaktadır. Bazı firmalar size verdiği boncukların renk renk ayrılıp onların da paketlenmesini isteyebilir. Bunu yapmak bir hayli vakit alsa da eğlenceli olmaktadır. Bazı işverenler ise boncukları sayılarına göre paketlemenizi istemektedir. Bu işverenler ise sizlere paket başına da ücret verebilirler. Ayrıca işverenler size boncuk ve de elbise vererek boncukların elbiselere işlenmesini isteyebilir. Elbiseye boncuk işleme işi oldukça zor olsa da diğer boncuk işlerine göre de işverenlerden oldukça daha çok para kazanabilirsiniz. Sizler bu işi oldukça fazla yaparsanız aylık net kazancınız da o kadar fazla olacaktır. Eğer ki internet üzerinden boncuk işi bulamaz iseniz kendi oturduğunuz semtte de bu tarz işleri veren yerler dükkanlar olabilir oradan rahatlıkla bu tür işleri bulabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi