FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

AMWAY ARTISTRY™’DEN VEGAN CİLT BAKIM SERİSİ

Yeni, temiz, izlenebilir ve vegancilt bakım serisi Artistry Skin Nutrition™, ileri teknoloji cilt biliminin yanı sıra, sağlıklı bir güzellik …

AMWAY ARTISTRY™’DEN VEGAN CİLT BAKIM SERİSİ

Yeni, temiz, izlenebilir ve vegancilt bakım serisi Artistry Skin Nutrition™, ileri teknoloji cilt biliminin yanı sıra, sağlıklı bir güzellik için bitkisel bileşenler tarafından destekleniyor. Her bir ürünün temiz, güvenli ve etkili olmasını sağlamak üzere, tohumdan cilde izlenebilen, alanında dünya lideri olan Nutriway™ ürünlerinin bileşenlerini içeriyor.

Bu cilt bakımı çözümleri, kişinin bireysel ihtiyaçlarını ve cildin yoksun olduğu besinleri hedef alıyor, böylece her seferinde doğru olan kişiselleştirilmiş bir güzellik rutini oluşturuyor.

Tüm Artistry Skin Nutrition™ürünleri, Vegan formülleri, temiz bileşenler, izlenebilir üretim süreçleri ile “Tohumdan cilde” yolculuğunda şeffaflık prensibini destekleyen Nutriway™ çiftliklerinde yetiştirilmiş olan en az bir besin ögesini içeriyor.

Artistry Skin Nutrition™cilt bakımı; temizleme, tonikleme, bakım ve nemlendirmeden oluşan eksiksiz rutinlerle, cildinize ileri seviyede etki sağIıyor. Her adımında, gerçek, gözle görünür sonuçlar elde etmek üzere cilt için bir besin desteği görevi gören koleksiyon, farklı cilt sorunlarına yönelik etkili cilt bakım çözümleri sunmak üzere tasarlanmış. Koleksiyonda nemlendirici, Canlandırıcı, Sıkılaştırıcı olmak üzere 3 farklı soruna yönelik ürünler ve 2 adet makyaj temizleyici yer alıyor.

Artistry Skin Nutrition ürünlerinin, hayvanlardan elde edilen bileşenler, sabun, parabenler, ftalatlar, mineral yağlar, SLS/SLES (Sodyum Laureth Sülfat) içermediği Türkiye’de test edilmiştir.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi