FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

NAOMI CAMPBELL KARİYERİ HAKKINDA KONUŞTU

90’lı yıllara damgasını vuran ve hala günümüzün en popüler süper modellerinden biri olan Naomi Campbell, şimdilerde kariyerindeki adımlarını …

90’lı yıllara damgasını vuran ve hala günümüzün en popüler süper modellerinden biri olan Naomi Campbell, şimdilerde kariyerindeki adımlarını düşünüyor. Her zaman kendiyle barışık olduğunu ve kendine baktığını söyleyen Campbell aynı zamanda sevdiklerine zaman ayırdığını vurguluyor. The Cut’a kariyeri ve geçmişi hakkında konuşan Campbell, siyahi modeller için yol açabilmek için birçok fedakarlık yaptığını da anlattı.

“En büyük fedakarlığım beni gerçekten anlayan bir ruh eşi bulmak” diyen Campbell, “Sana güçlüymüşsün gibi baktıklarında gerçekten hissettiğin gibi… Ben güçlüyüm ama aynı zamanda hassasım. İlişkilerde taviz vermem gerektiğini biliyorum” diye ekledi. Önceki ilişkilerini medya önünde yaşayan Campbell, Rus milyarder Vladislav Doronin, İtalyan iş adamı Flavio Briatore ve İngiliz rapçi Skepta ile birlikte olmuştu.

Geçmişe dönüp baktığında 90’lı ve 2000’li yıllardan beri oldukça gelişme kaydettiğini söyleyen Campbell, bu dönemlerde sert mizacı ve gücünü kötüye kullanması ile eleştiriliyordu. “Artık kendime aynada bakarken problemim olmuyor, kim olduğumu sahipleniyorum,” diyen Campbell, “Kesinlikle gençken bunu en iyi şekilde kullanmıyordum. Bunun için büyümek gerekiyor,” diye ekledi.

Etrafında kendisini destekleyen yakınları olduğunu ekleyen Campbell, annesi ve eski arkadaşlarına minnet duyduğunu belirtti. Geçtiğimiz Mayıs ayında anne olduğunu duyuran Campbell, kızının fotoğrafını Instagram üzerinden paylaşmıştı.

“Burada tek başıma durmuyorum. Bu basit ve küçük. Sadece sevdikleriniz ile birlikte kaliteli zaman geçirmek. Arkadaşlıklarımın gelişmesini istiyorum. Sevdiklerini korumak istiyorsunuz. Ve en önemlisi, yardıma, anlayışa ve rehberliğe ihtiyacım olduğu zamanlar, ‘Teşekkür ederim’ demeyi hatırlamak benim için önemli. Neredeyse bir tehdit gibi – O kişiye bir daha ne zaman ihtiyaç duyacağınızı bilemezsiniz.” diyen Campbell, kariyerinin başından beri kendisine desteği bırakmayan hayranlarına teşekkür etti.

“Kültürümün beni kolladığını ve koruduğunu bilmeye minnet duyuyorum. Toplumum bana destek oluyor ve beni savunuyor. Ve özellikle son birkaç yılda, insanlar ya da medya bana daha önce öyle bir açıyla yaklaşmamıştı. Dürüst olmak gerekirse her zaman kendimi savunmaya çalıştım ve asla medya karşısında haklı olamadım. Ama şimdilerde tek bir kelime etmeme bile gerek kalmıyor,” diyen Campbell, kendisi hakkında çıkan haberlere farklı bir şekilde yaklaştığını söyledi.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi