FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

TREND ALARMI: PIN TOP

Son zamanlarda bu hırka modelini Instagramda sık sık görmüş olabilirsiniz çünkü seveni hayli fazla! Jacquemus, defilesinde “Pin Top” adı verilen …

TREND ALARMI: PIN TOP

Son zamanlarda bu hırka modelini Instagramda sık sık görmüş olabilirsiniz çünkü seveni hayli fazla! Jacquemus, defilesinde “Pin Top” adı verilen hırkayı sevenleriyle buluşturdu. Göğüs kısmı markanın adının olduğu metal bir bağlayıcıyla birleşen hırka, çıktığı günden itibaren çoğu kişi tarafından fazlaca ilgi odağı oldu. Hırkadan ziyade, marka gömlek modellerinde de bu modeli sıkça kullandı. Ünlü modeller ve Instagrammerlar da bu modaya uyarak, fotoğraflarını Instagram hesaplarında takipçileriyle paylaşarak kombinleri yarıştırıyor.

Kendall Jenner, defilede yer alarak birinci elden “Pin Top” trendini göstermiş oldu. Chiara Ferragni, Bella Hadid gibi ünlüler de bu modaya uyarak kendi Instagram hesaplarında kombinlerini takipçileriyle paylaştılar.


Nasıl kombinlenmeli?

Pin Top trendini siz de kolaylıkla kendi günlük yaşantınızda kombinleyebilir ve göz kamaştırıcı bir stil yakalayabilirsiniz. İster kısa bolero tarzı hırkalarla, ister daha uzun hırkalarla bu trendi yakalayabilirsiniz.Gömlek ya da bluz tercih ederek, farklı bir dokunuş da katabilirsiniz.

Bir ipucu verecek olursak; evde olan önü düğmeli bir üstün sadece göğüs hizasındaki bir düğmesini ilikleyerek, bu trendi kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Tek ihtiyacınız göğüs hızasında ilikleyebileceğiniz veya bağlayabileceğiniz bir üst, gerisi size kalmış! İster bir jeanle, ister bir etekle kombinleyin ama şuna eminiz ki günlük kombininizi daha cesur ve şık gösterecek.

İşte sizin için seçtiğimiz “Pin Top” modelleri…

1

JACQUEMUS
Crop Hırka
290 $
jacquemus.com

2

ZARA
Saten Crop Bluz
229.95 TL
zara.com

3

OFF-WHITE
Logo İşlemeli Düğmeli Ön Hırka
549 €
farfetch.com

4

BERSHKA
Bağcıklı Uzun Kollu Parlak T-Shirt
179,95 TL
bershka.com

5

DODO BAR OR
Yeşil Desenli Midi Elbise
7.950 TL
beymen.com

6

SIEDRES
Issa Kahverengi Bedene Oturan Payetli Gömlek
3.555 TL

tr.siedres.com

7

MASSIMO DUTTI
Dökümlü gömlek
499 TL
massimodutti.com

8

GUCCI
Kaşmir Hırka
1.400 €
gucci.com

9

FENDI
Baskılı ipek gömlek
11,500 TL
fendi.com

10

H&M
Üstte Bağcıklı Bluz
79,99 TL
hm.com

11

IPEKYOL
Büzgü Detay Triko
459 TL
ipekyol.com.tr

12

CULT GAIA
Christa bağcıklı nervürlü örgü hırka
425 €
net-a-porter.com

13

MANGO
Uzun kollu fitilli tişört
149,99 TL
shop.mango.com

14

ACNE
Düğmeli Hırka
540 $
acnestudios.com

15

DOLCE & GABBANA
Crop İpek Hırka
685 €
dolcegabbana.com

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi