FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

‘SPENCER’ FİLMİNİN FRAGMANI YAYINLANDI

“Hanımefendi, sizi bekliyorlar,” cümlesi ile başlayan ‘Spencer’ filminin fragmanı, Lady Diana’nın hizmetkarının ilk sözleri ile grisi yapıyor …

“Hanımefendi, sizi bekliyorlar,” cümlesi ile başlayan ‘Spencer’ filminin fragmanı, Lady Diana’nın hizmetkarının ilk sözleri ile grisi yapıyor. Evet! Gerçekten de Kristen Stewart’ı Lady Diana olarak görmeyi bekliyorduk. Kristen Stewart’ın Prenses Diana olarak ilk fotoğraflarının yayınlandığı günden beri herkes bu anı bekliyordu.

Daha önce Jackie Kennedy’nin hayatını konu alan ‘Jackie’ filminin yönetmenliğini üstlenen Pablo Larrain tarafından yönetilen ‘Spencer’ filmi, Lady Diana’nın Prenses olduğu dönemi konu alıyor. Kraliyet Ailesi’nin 1990 yılında Sandringham Estate’te geçirdikleri Noel tatilini anlatacak olan ‘Spencer’ filminde Prens Charles ve Prenses Diana’nın tartışmaları ve daha sonraki boşanma süreçleri anlatılacak.

‘Spencer’ filminin resmi tanıtımında film şu şekilde anlatılıyor, “Prenses Diana ve Prens Charles’ın evlilikleri uzun bir süre sorunluydu. Aldatma ve boşanma dedikoduları devam etse de Kraliçe’nin Sandringham Estate evinden Noel kutlamaları hazırlanmıştı. Aile yemek yiyor, avlanıyor ve eğleniyordu. Diana bu oyunu biliyordu. Ama bu sene, her şey farklı olacaktı. SPENCER bu günlerde neler olabileceğini hayal ediyor.”

Kısa bir süre önce Jimmy Kimmel’ın programına katılan Stewart, filmin üç günü kapsadığını belirtmişti. ‘Spencer’ filminin Noel tatilindeki üç günde neler olduğunu hayal ettiğini anlatan Stewart, aynı zamanda rolü için uzun bir süre Lady Diana’nın kayıtlarını izlediğini söylemişti.

5 Kasım’da vizyona girecek olan ‘Spencer’ filminin ilk fragmanını aşağıda görebilirsiniz…

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi