FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

En İyi Yaz Parfümleri

Kadinnews

En İyi Yaz Parfümleri; Kadın erkek fark etmeden herkes için kokular bir hayli önemlidir. Yaz aylarında havaların ısınması ile insanlarda terleme olayları artacak ve böylece insanlar kendini kötü hissedecektir. Bu sorunları ortadan kaldırmak için biri birinden güzel en iyi yaz parfümleri bulunmaktadır. Erkekler için ayrı kadınlar için farklı kokuların bulunması hem bireylerin yaz aylarına uygun kokmasını hem de oluşabilecek kötü kokuların ortadan kalmasını sağlar.

En İyi Yaz Parfümleri Erkek

Yaz ayları içerisinde erkekler daha çok hafif olan kokuları tercih eder. Evet mevsimlere göre de parfüm seçmek modaya uyduğunuz gösterecektir:) işte erkek parfümlerinden yaz aylarına uygun olan seçenekleri;

  • En çok tercih edilen kokulardan bir tanesi sedir ağaçlarının birleşimi ve yasemin çiçekleri olmaktadır. Bunun yanına katılan eşsiz lavanta, laten otu ve misk daha farklı havalar katmasını sağlar. Deniz esintilerinde buluşma havası veren bu kokuların birleşimi hem erkeksi özelliği ile hem de hafif bir şekilde muhteşem bir etki bırakması erkekler arasında vazgeçilmez özelliklerde olmaktadır.
  • Bir yandan erkeksi özelliklerin bir yandan da eşsiz bir izlenimin adresi her zaman seksi ve enerjik halleri ile ahududu ve yasemin yapraklarının birleşimi olmaktadır. Tazelik ile gelen seksilik enerji ile gençlerin daha hareketli ve modern bir dokunuş sergilemesine katkı sunmaktadır.
  • Zarafeti eksiksiz olarak ortaya koyan serin bir esintinin merkezi amber ve misk kokularının birleşimi ile gelmektedir. Tazelik hissini eksiksiz bir şekilde uyandırmak adına portakal ve mandarin özlerinin eklenmesi önemli ayrıcalıklar olmaktadır. Duyguları tam olarak ortaya çıkarma konusunda etkili olan vetiver de erkeklerin vazgeçilmez koku tercihlerinden olmaktadır.
  • Sağlıklı bir şekilde ışıldayan bir koku. Canlı bir şekilde erkeklerde enerjileri yansıtan sabah çiğleri kadar doğal ve içten yenileyici bir koku daha. Ayakları sağlam basmayı beceren erkeklerin daha çok ilgi odakları olması için mandalina amber ve ağaçsı tonların birleşimi yer alıyor.
  • Limonsu ve ağaçsı özler ile birleşen muhteşem bir koku. Bu sayede tüm erkekler istedikleri özellikleri yansıtabiliyor. Ağaçsı özellikleri yansıtabilmesi için kekik ve geranium eklenmesi kokuların daha aromatikli bir hal almasını sağlıyor.
  • Meyveler ve nanenin birleşimi erkekler üzerinde eşsiz hazlar sunacaktır. Greyfurt, mandalina, selviler üst notalarda birleşerek erkekler için istedikleri özellikleri sunabilecekler.
  • Daha çok meyvelerden ağaçlardan ve seksi duruş sergilemekten hoşlanan beylerin vazgeçilmez adresi baharat kokuları olmaktadır.
En İyi Yaz Parfümleri Kadın ve Erkek - Kadinnews.Com

En İyi Yaz Parfümleri Kadın ve Erkek – Kadinnews.Com

En İyi Yaz Parfümleri Kadın

Kadınlar için bakım her an en önemli etkendir. Tabi ki bakım denilince ilk akla gelenlerden bir tanesi de eşsiz kokular gelmektedir. Her kadının zevkleri farklı olmasından dolayı birçok farklı koku bulunmaktadır. Bu kokular mevsimlere göre değişiklik gösterirken yaz aylarında daha çok meyve kokulu ya da hafif olan alternatifler tercih edilir. Kadınların yaz aylarında da istedikleri kokulara sahip olabilmesi için birçok alternatif yerini almaktadır. İşte bu kokular;

  • Nilüfer ve kivini birleşimi kadınlar arasında vazgeçilmez ölçülerde olmaktadır. Hem seksi bir duruş sergileyen hem de eşsiz bir hava veren kokularda fresh bir yaz havası adeta hissedilecek.
  • Ağırlaşma ya da geçici etkisi olmayan her an tazeliğini koruyan yasemin kokusuna ek olarak bulunan deniz tuzu ve misket limonları yaz aylarının vazgeçilmez etkileri olacak.
  • Manolya çiçekleri kokusu kadınlar için her zaman vazgeçilmez olmaktadır. Artık bunu tenlerinde de rahat bir şekilde hissedebilmeleri için büyüleyici bir etki sağlanıyor. Hem kalıcı hem de ferahlatıcı bir etki olması yaz aylarının en çok tercih edilen kokularından olmaktadır.
  • Üst noktalarda çiçek kokularını hissetmek kadınlar için her zaman önemli bir etki olmaktadır. Çiçek kokularının üzerinde ek olarak bulunan bergamot vanilya şık bir odunumsu koku sunar. Zengin birleşim yaz aylarında dahi vazgeçilemeyenlerden olmaktadır.
  • Mandalina limon yaprakları kavun ve frezya tüm kadınların kendilerini en rahat hissettikleri kokulardır. Kadınlar kadar erkekler tarafından da vazgeçilemeyen bu koku her iki cinsi de bir hayli etkilemeyi başarmaktadır.
  • Canlandırıcı kokulardan nilüfer, nergis, papatya çiçekleri yaz aylarının geldiğini haber veriyor. Kadınların tenlerinde eşsiz bir uyum ile yerini alan bu koku tüm aromaları içerisinde hapis ederek herkesin bir hayli etkilenmesine katkı sunuyor.
  • Kalıcı ve tazelik yaz ayları içerisinde kullanılan kokularda bir hayli önemli etken olmaktadır. Canlı etkileri hissetmek için biri birinden farklı olan çiçek kokuları eşsiz bir hazzı ile yerini alıyor.
  • Ünlü isimler tarafından dahi oldukça çok tercih edilen portakal kokuları yaz aylarına damgasını vuran kokulardandır. Üzerine ek olarak eklenen vanilyalı etkiler de şık ve eşsiz bir izlenim bırakılmasını sunuyor.
  • Baharat ve çiçek kokularının eşsiz birleşimi. Kakule gibi eşsiz baharatların yer aldığı kokularda yasemin çiçeklerinin de yer alması adeta herkesin de etkilenecek bir hal izlemesini sunuyor. İçlerinde yer alan hindistan cevizi kokuları sayesinde tüm tenler ile iyi bir uyumu da sunacak.
  • Baş döndürmeyi başaran etkin bir koku. Sizler de bu kadar güçlü bir koku istiyor iseniz ahududu, çikolata ve vanilya üçlüsünü denemeye ne dersiniz? Hem kendi cinsleriniz hem de karşı cinsleriniz tarafından vazgeçilmez bir etki bırakmak konusunda muhteşem üçlü olmaktadır. Yaz ayları içerisinde de olsa biraz ağır kokuları tercih eden kadınların tek adresidir.

Bunun gibi kokular hem erkekler hem de kadınlar tarafından bir hayli tercih edilir. Yaz aylarının kendisinden geçiren etkisinin yanı sıra böylesine özel kokuların da birleşmesi her kesimden bireyler tarafından kendilerine uygun koku bulmalarına olanakları da sunmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi