FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Anahtarlık İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Anahtarlık İşi Yaparak Para Kazanmak

Evde Anahtarlık İşi Yaparak Para Kazanmak

Hemen her standart kapının bir anahtarı vardır. Bu kapılar eğer kilitliyse bu kapıları açmak için mutlaka anahtarlara ihtiyacımız var. Evinizde ya da iş yerinde bulunmadığınız vakit eğer kimse yoksa kapıları kilitlemeniz gerekir çünkü evde ya da işyerinde bulunmadığınız zaman içerisinde davetsiz misafirlerin izinsiz girmesini istemezsiniz. İşte tüm bu sebeplerden ötürü anahtarlar günlük hayatımızın belki de en önemli bir parçaları diyebiliriz. Hemen herkesin cebinde taşıdığı anahtarları bir arada tutmak ve kaybolma riskini azaltmak için anahtarlıklar kullanılıyor. Bu kadar çok kullanılan bir araç olan anahtarlıkları sizde üreterek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Eğer hiç düşünmediyseniz merak etmeyin biz sizin için düşündük ve gerekli araştırmaları yaptık.
Evde Anahtarlık İşi nasıl Yapılır?
Evde anahtarlık işi için gerekli malzemeler elinizde mevcutsa bu işi yapmak özellikle bayanlar için çok kolay. Kullanacağınız malzemeler anahtarlık yapımında tamamen sizin zevkinize bağlı olsa da genellikle: anahtarları tutmak için demir halkalar, küçük boncuklar, kalın veya ince ip türleri, harfler olur. Bu malzemeleri bulmak için ev aletleri satılan iş yerlerine uğrayabilirsiniz. Anahtarlık yapma işi daha çok bayanlar için kolay demiştik hatırlarsanız. Bunun sebebi daha çok örgü işine dayalı olmasıdır. Ancak erkeklerde biraz çaba harcayarak kolaylıkla öğrenip yapabileceği bir iştir diyebiliriz.
Evde Anahtarlık Yaparak Nasıl ve Ne Kadar Para Kazanabilirim?
Anahtarlıkları yaptıktan sonra artık satıp para kazanabilirsiniz. Bunun için etrafınızdaki yakınlarınıza teklifte bulunabilir veya bir pazar alanında küçük bir tezgâh açarak kendiniz hiçbir firmaya gereksinim duymadan satış yaparak para kazanabilirsiniz. Anahtarlık başına masrafınız malzemeler çok ucuz olduğu için 1 TL bile olmayacaktır. Satarken yaptığınız anahtarlığın kalitesine göre ortalama 5 TL’den satabilirsiniz. Günde 5 tane yaptığınızı varsayarsak ve bunları sattığınızı varsayarsak günlük 25 TL kazanabilirsiniz. Bu da aylık 750 TL’ye karşılık geliyor. Gördüğünüz gibi fena sayılmayan bir kazanç elde edebiliyorsunuz. Bu kazançlar günde ürettiğiniz anahtarlık sayısına ve sattığınız fiyata göre değişkenlik gösterecektir.
Ben kendim satışını yapamam zor olur derseniz eğer aşağıda bulunan yorum formundan iletişim bilgilerini not bırakarak bu işi vermek isteyen firmaların sizinle iletişime geçme şansını elde edebilirsiniz (kesinliği yoktur).

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. zehra önel dedi ki:

    Merhaba anahtarlık işi istiyorum.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi