FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

GEORGE CLOONEY FİLMLERİNDEN UTANIYORMUŞ!

Oscar Ödüllü aktör George Clooney, 20. ve 21. yüzyılın en beğenilen oyuncularından biri. Ancak Clooney bizimle aynı fikirde değil! Kısa bir süre …

Oscar Ödüllü aktör George Clooney, 20. ve 21. yüzyılın en beğenilen oyuncularından biri. Ancak Clooney bizimle aynı fikirde değil! Kısa bir süre önce Variety’e röportaj veren Clooney, ‘Batman’ filmindeki rolüne geri dönmeyişini ve eşi Amal Clooney’nin izlemesini istemediği filmlerinden bahsetti.

Batman filmi için, “Bana sormadılar” diyen George Clooney, 1997’de Joel Schumacher’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Batman and Robin’ filminde Chris O’Donnell ve Alicia Silverstone ile birlikte rol almıştı. Batman karakterini ilk ve son kez 1997’de canlandıran Clooney, “Bir film serisini benim yaptığım gibi mahvettiğiniz zaman, başka tarafa bakmaları çok normal” diyerek The Flash adlı süper kahraman filminde Batman karakterinin olmayacağını doğruladı.

Röportaja katılan Amal Clooney ise “George filmi izlememe izin vermiyor” diye ekledi. George Clooney bu konuda haklı olabilir çünkü ‘Batman and Robin’ filminin internetin favori filmleri arasında yer aldığı söyleyemeyiz. “Bazı filmler için, ‘Eşimin bana saygı duymasını istiyorum’ diye düşünerek izlemesini istemiyorum” diyen Clooney, ailede izlenmeyen filmlerinin olduğunu belirtti.

Daha önce de Batman and Robin filmini beğenmediğini anlatan Clooney, 2019’da Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, “Performansım hiç iyi değildi, film de iyi değildi” demişti. “O zamanki başarısızlığımdan sonra çalışma şeklimi değiştirmem gerektiğini anladım. O noktada sadece rol alan bir oyuncu değildim, artık filmin kendisi bile benim sorumluluğumda gibi görünüyordu,” diyen Clooney, “Bu nedenle Batman filminden sonra ‘Three Kings,’ ‘Out of Sight’ ve ‘O Brother, Where Art Thou?’ gibi yapımlarda yer aldım. Spesifik olarak kendim için daha iyi projeler aradım” diye ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi