FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

“THE MATRIX: RESURRECTIONS” FİLMİNDEN İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

Vizyoner film yapımcısı Lana Wachowski’den, bir türü yeniden tanımlayan, çığır açan serinin uzun zamandır beklenen dördüncü filmi “The Matrix …

Vizyoner film yapımcısı Lana Wachowski’den, bir türü yeniden tanımlayan, çığır açan serinin uzun zamandır beklenen dördüncü filmi “The Matrix Resurrections” geliyor. Yeni film original serinin yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’u ikonik rolleri Neo ve Trinity olarak tekrar bir araya getiriyor.

Matrix, 1999’da piyasaya sürüldüğünde oyunu değiştirdi. İlk iki devam filminin hayranların beklentilerini karşılamamasına rağmen, bu kısa süre önce adı açıklanan aksiyon serisinin dördüncü filmi için beklentinin göklere çıkmasını engellemedi. Matrix Dirilişleri!

Orijinal üçlemede sırasıyla Neo, Trinity ve Morpheus olarak Keanu Reeves, Carrie-Ann Moss ve Laurence Fishburne rol aldı. Kıyamet dünyasında, Matrix olarak bilinen simüle edilmiş bir gerçeklikte insanlığın çoğunu hapsetmiş makinelere karşı savaştılar. Serinin alametifarikası, diğer filmlerin söküp atmaya çalıştığı, ancak çok azının aynı etkiyi kopyalayabildiği “kurşun zamanı” olarak adlandırılan ağır çekim bir teknikti.

The Matrix Resurrections’ın konusu nedir?
The Matrix Resurrections’ın konusuyla ilgili henüz resmi bir ayrıntı ortaya çıkmadı, ancak Warner Bros. devam filminden ilk görüntüleri sinema salonu sahiplerinin her yıl düzenlediği Las Vegas’taki CinemaCon’da yayınladı.

Görüntülerde Keanu Reeves’in Neo/Thomas Anderson, bir terapistle (Neil Patrick Harris tarafından canlandırılıyor), rüyaları tartışıyor ve dünyada işlerin yolunda gitmediğini hissediyor. Daha sonra bir kafede Carrie-Ann Moss’un karakterine rastlar ama ikisi birbirini tanımaz. Neo, kendisine kırmızı hap veren bir adamla (Yahya Abdul-Mateen II) tanışana kadar her gün mavi hap alıyor. Görüntüler daha sonra Neo’nun Matrix serisinin hayranlarının aşina olacağı güçlerini ve aksiyon sahnelerini gösteriyor.

Açıkça buradan çıkarabileceğimiz şey, Neo ve Trinity’nin Matrix’le ilgili tüm hafızasını yitirdiği ve bir kez daha uyandırılmaları gerektiğidir. Bundan sonra onları tam olarak neyin beklediğini hala bilmiyoruz, ancak öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.

The Matrix Resurrections’ın kadrosunda kimler var?
Orijinal üçlemenin cesur kahramanları Keanu Reeves ve Carrie-Ann Moss, Neo ve Trinity karakterlerini yeniden canlandırmak için elbette gemide. Laurence Fishburne ne yazık ki filmde yokken, Abdul-Mateen II, fragmandaki haberlere göre genç bir Morpheus’a çarpıcı bir benzerlik taşıyordu. Jada Pinkett Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Ajan Johnson) ve Lambert Wilson (The Merovingian) da son devam filmi için geri dönecek.

The Matrix Resurrections kadrosuna yeni eklenenler arasında daha önce adı geçen Neil Patrick Harris’in yanı sıra Christina Ricci, Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff, Jessica Henwick ve Ellen Hollman yer alıyor.

The Matrix Resurrections’ın yönetmeni kimdir?
Orijinal Matrix üçlemesi, Wachowski kardeşler Lana ve Lilly tarafından yönetildi. Ancak, sadece Lana Wachowski, The Matrix Resurrections’ı yönetmek için geri dönüyor. Lilly Wachowski geçtiğimiz günlerde neden devam filmi için geri dönmemeyi seçtiğini açıkladı. Bu, Wachowski’lerin ikili olarak yönetmedikleri ilk uzun metrajlı film olacak.

The Matrix Resurrections’ın çıkış tarihi ne zaman?
Warner Bros., The Matrix Resurrections için 15 Aralık’ta bir çıkış tarihi belirledi. 2021’deki tüm Warner Bros. filmlerinde olduğu gibi, bu çıkış tarihi hem sinema salonları hem de HBO Max’te olacak.

The Matrix Resurrections fragmanı
Ağustos ayındaki CinemaCon kongresinde gösterilen fragmanın özetleriyle biraz giriş yaptıktan ve teaser fragmanıyla harika bir pazarlama taktiğinden sonra, The Matrix Resurrections’ın uzun zamandır beklenen ilk fragmanı hayranların izlemesi için geldi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi