FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Twerk Dansının Faydaları

Twerk Dansının Faydaları

Düzenli uygulandığında vücudu şekillendirir, kalça ve basen yağlarını eritir, kadınların korkulu rüyası olan göbek ve çevresini forma sokar. Tüm eğlenceli ve dinamik yapısının içerisinde bir de fiziksel faydalarının olması, özellikle kadınların neden bu kadar yoğun ilgi gösterdiğini gözler önüne seriyor aslında.

Twerk dansın çıkışı ve amaçları

a2cf81e3 ecb4 4ade aff2 cb239b0bccd0

1990’lı yıllarda Güney Afrika’da başlamış ve tüm dünyada hızla popülerlik kazanmış bir dans türüdür. Afrika’nın sıra dışı yerli danslarından bir tanesi olan twerk dansı vücuttan bağımsız olarak kalça kasını kullanarak kalçaları şekillendirmeyi ve bir koreografiye bağlı show amaçlı izleyenleri etkilemeyi sağlayan bir spor dalı yerine geçen bir danstır. Aynı zamanda kardiyovasküler bir dans olduğu için bu dansla eğlenerek kalori yakabilirsiniz.

Twerk dansı bize neler kazandırır?

666402e2 17de 48d1 847e d88812d66c26

—– Kalça ve baseni şekillendirir.

—– Kalçayı kaldırır ve dikleştirir.

—– Bacak kaslarını güçlendirir.

—– Kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engeller.

—– Esneklik kazandırır.

—– Kalori yaktırarak kilo verimini sağlar. (Yarım saat twerk 1000 Kcal harcatır.)

—– Postür bozukluğunu iyileştirir, dik duruş sağlar.

—– Aktif bir cinsel yaşam kazandırır.

—– Twerk bilmek night cluplerde özgüvenle piste çıkmanızı sağlar.

—– Squat, lunge gibi hareketlerin yanında, kalça antrenmanlarına ilaveten twerk dansı ekleyerek daha güçlü kalça kaslarına sahip olabilirsiniz.

Twerk dansı nasıl öğrenilir?

Ülkemizde ve özellikle İstanbul içinde bu dansın özel kursları bile bulunuyor, ayrıca zumba eğitimi veren bazı dans hocaları bu dans içinde eğitim veriyor. Kendiniz bile öğrenebilir kalça hareketlerini geliştirebilirsiniz. Video ve dvdlerden yararlanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi