FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Düşük kaşlara kaş kontürü uygulaması

Bilhassa de yüzün öbür ögeleriyle ahenk sağlamayan kaşlar, kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Bu basamakta devreye giren kaş kontür …

Kadinnews

Bilhassa de yüzün öbür ögeleriyle ahenk sağlamayan kaşlar, kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterebilir. Bu basamakta devreye giren kaş kontür uygulaması hakikat ellerde yapıldığında kaşlara yine hayat vermekle kalmaz, kişinin çehresini büsbütün değiştirebilir. Ergül Keskin Conture Make up Studio’nun Kurucusu, Kontür Makyaj Eğitmeni Ergül Keskin, düşük kaşlara ameliyatsız tahlil sunan kaş kontürünü anlatıyor.

Düşük kaşlara kontür dokunuşu

Birtakım şahısların kaşları yapısal olarak aşağı hakikat bakabilir. Bu durum hem göz kapaklarını daha düşük gösterir hem de şahsa yorgun bir görünüm verir. Düşük kaş olarak isimlendirilen bu kaş formu, estetik açıdan da olumsuz bir değişken olarak kabul edilir. Zira kaşlar gözlere
yaklaştıkça yüz daha kapalı görünmeye başlar. Aksi durumda ise yani göz ve kaş ortasındaki uzaklık açıldıkça;

– Yüz daha aydınlık görünür.

– Aşağı olan form üst hakikat tekrar tasarlandığı için yorgun görünüm yerini canlı ve taze bir görünüme bırakır.

– Birebir vakitte bu küçük illüzyon gözleri olduğundan çok daha çekik gösterir.

– Daha güçlü bir tabir kazandırır.

– En değerlisi de kişiyi olduğundan daha genç gösterir.

Düşük kaşlara sahip olan şahıslar neden kaş kontürü yaptırmalı

Kaşlar her vakit yüzde istenildiği yerde durum almaz. Doğuştan gelen tesirlerin yanı sıra geçen vakit ve öteki dış faktörler kaşların daha az çıkmasına, dökülmesine ve biçiminin bozulmasına yol açabilir. Bu durumda birçok bayan daha çekik ve hakikat formda kaşlar için
estetik uygulamalara başvursa da bazıları bu durumdan kaçınır. Telaşları asgarî düzeye indiren kaş kontür uygulaması ise geri döndürülmesi sıkıntı estetik uygulamalarının tersine pratik ve uzun vadeli tahliller sunar. Düşük kaşlara sahip olup kaş kontürü yaptırmak isteyen bireylerin bu noktada dikkat etmesi gereken en değerli öge, kontür yaptırılacak merkezin güvenilirliğidir. Zira yanlışsız kaşlara kavuşayım derken çok daha makûs sonuçlarla karşılaşılabilir. Ayrıyeten bu bahiste uygulanan birçok yol ortasından en muteber olanı seçmeli, sıhhat meselelerine yol açmayan mikropigmentasyon yolu tercih edilmelidir.

Kaş kontürü nasıl uygulanır

– Öncelikle göz biçimi ve yüzün öbür etkenleri de göz önüne alınarak bir kaş formu belirlenir. Kaş formu çizilirken kişinin beklentileri de belirleyici bir rol üstlenir.

– Sonraki kademede ise belirlenen kaş modeli ön çizim ile şahsa çizilir. Bu süreçte rastgele bir kesik atılmadığı için bireye rahatsızlık vermez.

– Ön çizim sonrasında 3D, kıl, gölgeleme, pudralama üzere farlı teknikler ile uygulama yapılır. Kullanılan mikro iğnelerin büsbütün şahsa özel ve tek kullanımlık olması gerekir. Birebir vakitte süreç sırasında cilde uygulanan boyaların da doğal olması gerekir.

– Süreç müddeti uygulanacak kaş yoğunluğuna nazaran 1,5 ila 2 saat ortasında değişir.

– Süreç gerçekleştirildikten 20 gün sonra son dokunuşlar yapılarak kaşa son hali verilir. Kullanım mühleti 6 ay ile 2 yıl ortasında değişiklik gösterir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi