FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

RIHANNA YENİ SAVAGE X FENTY DEFİLESİNİ DUYURDU

İç giyim şovlarını tamamen değiştiren ve moda sektörüne damgasını vuran Savage x Fenty’nin 3. Serisine hazır mısınız? Üçüncü Savage x Fenty …

RIHANNA YENİ SAVAGE X FENTY DEFİLESİNİ DUYURDU

İç giyim şovlarını tamamen değiştiren ve moda sektörüne damgasını vuran Savage x Fenty’nin 3. Serisine hazır mısınız? Üçüncü Savage x Fenty defilesini, “Ah hazır olduğunu mu sanıyorsun?” yazarak Instagram hesabından duyuran Rihanna, hepimizi heyecanlandırdı.

24 Eylül’de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak olan etkileyici iç giyim defilesinin teaser videosu, Rihanna’dan yine sansasyonel bir şov geldiğinin sinyallerini verdi. Çekici bir metalik zincir mini elbise giyen Rihanna, tüm girişimlerinin hakkını verdiğini gösterdi. Bir önceki defile duyurusunda ise mullet saç kesimlerini gösteren Rihanna, bu sefer çok daha seksi bir tanıtım yaptı.

Moda haftaları takviminin öne çıkanları arasında olan Savage x Fenty defilesi, her bedenden, ırktan ve tercihten kadınların çekici görünebileceğini kanıtlıyor. Toplumun güzellik ve çekicilik anlayışını baştan yaratmayı hedefleyen Rihanna, model seçimlerinde tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

Koreograf Parris Goebel ile birlikte Drag Queen’ler, modeller, müzisyenler, pop kültür fenomenleri ve yeni yetenekleri bir araya getiren Rihanna, Savage x Fenty defilesinin üçüncü edisyonunda hepimizi ekrana kitlemeye hazırlanıyor. Bir moda şovunun ne kadar etkili olabileceğini kanıtlayan Rihanna, modanın tüm kurallarını yıkarak adeta bir müzikal ortaya koyuyor. Beden pozitifliğine sadık kalarak bir burlesque şovu sergileyen Rihanna’nın yeni gösterisini izlemek için sabırsızlanıyoruz!

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi