FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Marin Serisi ve Kilim

Hayat alanlarımızda, hem öteki eşyalarımızla ve genel dekorasyon konseptiyle uyumlu, hem de işlevsel ve kaliteli modülleri tercih ediyoruz …

Hayat alanlarımızda, hem öteki eşyalarımızla ve genel dekorasyon konseptiyle uyumlu, hem de işlevsel ve kaliteli modülleri tercih ediyoruz. Bilhassa yaz devirlerine geldiğimizde, daha ferah ve göz alıcı bir konsept yaratmak ismine kilimleri yüklü olarak tercih ediyoruz. Kilim satın alırken, tasarımı ile genel dekorasyon fikirlerimizle uyumlu olması, kalitesi ve modeli değerli. Bu manada hangi kilim modelini satın almalıyım kararsızlığına düşmüş olabilirsiniz. Yaz dönemine giriş yaptığımız bugünlerde, antrede, balkonda ya da konutun farklı alanlarında, size hitap eden motifler içeren kaliteli kilim modelleri, ferahlığı ve şıklığı meskeninize getirebilir. Bu manada, en uygun kilim modelleri için marka araştırması yapıyorsanız, öne çıkan alternatifler ortasında English Home kilim modellerini bulabilirsiniz.

Bu yılın öne çıkan kilim modelleri

Konutumuzun en şık modülleri ortasında yer alan şık kilim modelleri, kimi vakit bir ressamın tablosundan çıkmışçasına özel renkler, dokunuşlar içeren ve yumuşak dokusuyla konutumuzun en özel kesimleri ortasına giren seçenekler. Kilim modelleri konusunda yüzlerce seçeneğin yer aldığı English Home kreasyonunda, herkese hitap eden temalar var. Pekala 2021’de yaz dekorasyon fikirlerinde öne çıkan kilim temaları neler? İşte konutunuza renk katacak kilim alternatifleri:

Çizgili kilimler: Farklı renkleri bir ortaya getiren çizgili kilimler, sanatsal bir forma sahip ve konutuna renk katmak isteyenler için yanlışsız seçim.

Doğal formlu kilimler: Kilimlerde desenler epey değerli. Kilim seçiminizde, örgü kalitesinin ön plana çıktığı ve geometrik formlardan uzak, doğal seçenekler dikkat cazibeli olabilir.

Yün kilimler: Klasik stili benimseyen biriyseniz ve konutunuz bunun için uygunsa, Anadolunun ambiyansını yaşatan yün kilimleri de düşünebilirsiniz.

Geometrik form: Konutunuzun usulüne nazaran, geometrik kilimler de şık bir görünüm ortaya koyabilir.

Bohem kilimler: Dekorasyon biçiminiz bohem çizgiye yakınsa, değerlendirebileceğiniz birçok kilim alternatifi olabilir. Hem renk hem de desenleriyle bohem konsepti taşıyan kilim modellerini düşünebilirsiniz.

Bu eserlere ek olarak, ombre, çağdaş desenler içeren pamuklu dokuma kilim üzere vakitsiz seçenekleri sunan kaliteli modelleri ile, English Home kilim modelleri başka markalara göre bir adım önde. Hem eser kreasyonunun genişliği, hem de desen ve renk konusunda size sunduğu özgür seçimler markayı öne çıkarıyor.

Marin serisi ile mavinin ferahlığı

Mesken dokumacılık ve dekorasyon eserlerinde birçok kişi, muhakkak bir temaya odaklanıyor ve konutunda bu formu hissetmeyi seviyor. Bu yıl English Home’da en çok öne çıkan konseptlerden biri de marin serisi. Yatak odasının yanı sıra mutfak, banyo ya da salonda tercih edebileceğiniz marin derisi içinde dekoratif kaseler, çerçeveler, dokuma kilimler, velhasıl her alanda tercih edebileceğiniz birçok farklı seçenek yer alıyor. Deniz temalı eserler, konutunuzda yaza adım atarken, denizin masmavi ferahlığını hissettirecek. Yazın canlı renklerini barındıran, konutunuzdaki birçok eşyayla hoş bir ahenk yakalayacak marin serisi içinde fincan ekibi, servis tabağı ve argümanlı cam sürahi seçenekleri yer alıyor. Mesken dokuması tarafında ise pike grupları, banyo havlusu üzere seçenekleri görüyoruz.

Konutunuzda bütünleyici bir dekoratif konsept oluşturmanız, hem göz alıcı bir şıklık hem de vakitsiz bir hava yaratabilir. Deniz temasını sevenler için, marin serisi ile tezli seçenekler sunan marka, ferah, açık ve keyifli yaz günlerini hatırlatan ayrıntıları ile meskeninize memnunluk getirecek. Konutunuzun her köşesinde değerlendirebileceğiniz kaliteli eserlerin yer aldığı bu kreasyonu inceleyerek, gereksinimlerinizi alabilirsiniz. Marin konsepti, dekorasyon fikirlerinde bütünleyici temalara kıymet verenlerin tercih edeceği, heyecan verici bir dünyaya sizi davet ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi