FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Kibrit Paketleme İşi – Aylık 1.000 TL

Evde Kibrit Paketleme İşi – Aylık 1.000 TL

Evde Kibrit Paketleme İşi – Aylık 1.000 TL

Tasarım konusunda kendinize güveniyor, yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız size bir iş fikri sunmak istiyoruz. Evde kibrit paketlerini süsleyerek bunları satarak para kazanabilirsiniz. Bir cevher çamurun altında iken kimse fark edemez. Belki tasarım konusunda çok yetenekli olabilirsiniz ama eğer bunu uygulamaya dökmezseniz bunun hiçbir anlamı olmayacaktır.

Marketlerde çok ucuz fiyatlardan satılan kibritleri alarak paketlerini kişilere özel veya iş yerlerine özel olarak tasarlayabilirsiniz. Ne tür tasarımlar yaparak kibrit paketlerini süslemek tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze bağlı.

Bir diğer kibritlerden para kazanma işi ise evde kibrit paketleme işidir. Bu işi firmanın size verdiği kibrit çöplerini istenilen sayıda (genellikle 40 adettir) kibrit kutularına yerleştirmektir. Ancak bu işten kazanacağınız ücret düşük olur çünkü paketleme başına 5-10 kuruş veriliyor genelde. Ayrıca çöpleri tek tek sayıp paketlere yerleştirmek zahmetli bir iştir yani genellikle emeğinizin karşılığını almazsınız. Onun için bizim tavsiyemiz kibrit paketlerini süsleme işini yapmanızdır bu işten fena sayılmayacak ek gelir kazanabilirsiniz.

Evde süslediğiniz kibrit kutularını sosyal medya ve forumlarda paylaşabilir isteyene özel olarak tasarımlar ve süslemeler yapabileceğinizi belirtebilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken bir husus var, alacağınız siparişlerin şehir dışından olmaması. Çünkü şehir dışından sipariş alırsanız doğal olarak kargo masrafı işin içine girecektir. Eğer siparişi veren kişi kargo ücretini verecekse bu durumda problem olmaz. Toplu halde sipariş almanız halinde kargo masraflarını sizin karşılayacağınızı belirtebilirsiniz, toplu alımlarda genellikle kargo ücretini ödeseniz dahi zarar etmezsiniz.

Kibrit paketleme veya süsleme işini yapmaya değer mi acaba diye tereddüt yaşıyorsanız bize göre denemenizden zarar gelmez çünkü masrafınız neredeyse yok denecek kadar az olacak. Bazen hiç beklemediğiniz şeylerden büyük sonuçlar doğabilir, unutmayın ormanı yakan bir kıvılcımdır. Tahmini kazancınız için kaba bir hesap yapacak olursak; süslediğiniz paketi 5 TL’ye satarsanız günde 7 tane kibrit kutusunu süslemeniz halinde ki rahatlıkla yapılabilir, günlük 35 TL kazanmış olursunuz bu da aylık 1.050 TL kazanca karşılık gelir.

Kibrit paketleme işini yapmak istiyorsanız eğer aşağıda bulunan yorum bölümünden iletişim bilgilerinizi not bırakın bu işi vermek isteyen firmaların sizinle iletişime geçme şansı elde edin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi