FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

ORLANDO BLOOM’DAN KATY PERRY’E ROMANTİK DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Katy Perry, dün 37. doğum gününü kutladı. Nişanlısı Orlando Bloom, Instagram takipçilerine Perry’e olan sevgisini romantik bir şekilde …

Katy Perry, dün 37. doğum gününü kutladı. Nişanlısı Orlando Bloom, Instagram takipçilerine Perry’e olan sevgisini romantik bir şekilde hayranlarıyla paylaştı.

Bloom, birlikte bir akşam yemeği sırasında onun ve Perry’nin sevecen bir an geçirdiği bir fotoğrafını yayınladı.

Açıklaması, onların özel dinamiklerine ve ona karşı hislerine ender bir bakış sunuyordu. “Sevdiğimiz hayatı yaşıyoruz ve bu eğlenceli. Seni bugün ve her gün kutlayacağım. ???? Seni seviyorum. ❤❤❤” yazdı.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Orlando Bloom (@orlandobloom)’in paylaştığı bir gönderi

Geçen Aralık ayında Perry, koronavirüs pandemisi sırasında karantinaya alınırken Bloom ile ilişkisinin nasıl güçlendiği hakkında ELLE UK ile konuştu. “2020, ilişkiler açısından insanları yapan veya bozan bir yıl” dedi. “İyi olan şu ki, Orlando ve ben aşkta kazanmak istiyoruz.”

Kızları Daisy’nin annesi olması Perry’yi temelden değiştirdiğini söyledi: “Anne olmak için bilinçli bir karar verdim, ancak anne olana kadar bir denge kurmanız gerektiğini bilmiyordum” dedi. “[Annelik] tüm klişeler ve daha fazlası. Her şeyi yapmış ve görmüş biri olarak söyleyeyim; güzel, saf bir çocuk sahibi olmak kadar güzel bir şey yok. Onlar sadece aşkın özetidir.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi