FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Öldükten sonra vücudumuzda olan değişimler şoke edecek

VÜCUT RENGİ DEĞİŞMEYE BAŞLAR Kan akışı durduğundan öldükten sonra vücudumuzun rengi değişmeye başlar. Vücudumuzdaki kan çökmeye başlar bu …

Öldükten sonra vücudumuzda olan değişimler şoke edecek

VÜCUT RENGİ DEĞİŞMEYE BAŞLAR

Kan akışı durduğundan öldükten sonra vücudumuzun rengi değişmeye başlar. Vücudumuzdaki kan çökmeye başlar bu da önce solgunlaşmamıza sonra morarmamıza neden olur.

VÜCUT SICAKLIĞIMIZ DÜŞER

Ölümün ardından vücut yavaş yavaş soğumaya başlar ve normal olan 38 derece saatte 0.8 derecelik bir düşüş olur. ATP denilen yapı da azaldığı için vücudumuz sertleşir.

ÖLDÜKTEN SONRA VÜCUT HAREKET EDEBİLİR NASIL MI? İŞTE CEVABI

Öldükten sonra da vücudumuz hareket edebilir. Bu durum aslında bedenlerimizin hareket etmesi değil esnemesi ve seğirmesi ile ortaya çıkan durumdur.


KIRIŞIKLIKLAR GİDER

Vücudumuz öldükten sonra esnediği için yüzdeki kırışıklarda kendini bırakır ve dümdüz olur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi