FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

İnternet Sitelerine Yorum Yaparak Para Kazanın

İnternet Sitelerine Yorum Yaparak Para Kazanın

İnternet Sitelerine Yorum Yaparak Para Kazanın

Evet yanlış duymadınız gerçekten bu işi yaparak para kazanabilirsiniz. Bu yazımızda internet sitelerine nasıl yorum yaparak para kazanabileceğinizi anlatmaya çalışacağız. Bu yazımız diğer sitelerde bu başlıkla üretilen yazılardan farklı olacak çünkü sizlere gerçekten bu işten nasıl para kazanıldığını göstereceğiz. Evde ek iş arayanlar için farklı bir alternatif olan sitelere yorum yaparak sizde para kazanabilirsiniz. İsterseniz lafı çok uzatmadan bu konuyu açıklığa kavuşturalım.

İnternetin günümüzde yaygınlaşması ve kullanımının geniş alanlara yayılması ile farklı iş kolları türedi. Bu işlerden biride internet sitelerine yorum yaparak para kazanmak. İnterneti dünyada aktif olarak kullanan ülkelerin başında geliyoruz. İnterneti ülkece çok sevdiğimiz için gençler tarafından farklı konulara hitap eden milyonlarca siteler kuruldu ve her geçen gün yeni siteler açılmaya devam ediyor. Google gibi arama motorlarında üst sıralarda çıkmanın bir yolu olan internet sitelerine yorum almak site sahiplerinin aradığı ve istediği bir durum. Peki neden internet sitesi sahibi bu yorumları sitesine kendisi tarafından yüklemiyor. Google yorumların hangi İP adresi yani hangi şehirde hangi bilgisayarda yapıldığını anlayacak gelişmiş bir akıllı sistem. O yüzden site sahipleri bu iş için insanlara para vererek yorum yaptırıyorlar.

İnternet Sitelerine Yorum Yaparak Para Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım?

Webmaster dediğimiz internet sitesi sahiplerinin fikir alışverişi yaptıkları forumlar mevcut. Bu forumlara üye olarak gerekli kategorilerde işveren ilanlarına bakacaksınız veya kendiniz bir ilan açarak makul ücret karşılığında yorum yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

Örnek: Google’a girip “webmaster forum” diye arama yapın ve çıkan Türkçe webmaster sitelerini kontrol edin bu işi bünyesinde barındıran forumlara üye olun.

Webmaster forum sitelerine üye olup içerik eklemek ücretsizdir. Bu yüzden rahatlıkla üye olabilir ilanları okuyabilir sizde ilan açabilirsiniz.

Sitelere Yorum Yaparak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu işten yüklü miktarlarda para kazanamazsınız ancak harçlık olabilecek para kazanabilirsiniz desek doğru olur. Bu işi yapmak çok kolay olduğu ve işi yapmak isteyen birçok rakip aday olduğu için işi bulmak hem biraz zor hem de ücreti düşük. Ortalama bir fiyat söylemek gerekirse aylık 0 ile 500 TL arasında bir miktar kazanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi