FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Dikiş İşi Yaparak Para Kazanmak İster misiniz?

Evde Dikiş İşi Yaparak Para Kazanmak İster misiniz?

Evde Dikiş İşi Yaparak Para Kazanmak İster misiniz?

Çalışıp para kazanmanız için tek yol artık sadece iş yerine gitmekten geçmiyor. Evinizden çıkmadan iş ayağınıza gelebilir. Kulağa gayet hoş geliyor değil mi? Evet bu mümkün fakat bu tür evde yapılacak işleri bulmak zor olduğunu bilmenizde fayda var. Aslında evde yapılacak ek işleri icra etmek rahat işler hemen herkesin yapabileceği işler ama problem olan işi verecek firmayı veya kişileri bulmakta başlıyor. Çünkü dediğimiz gibi işi yapmak basit bu yüzden milyonlarca rakibiniz oluyor haliyle işi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey dersek yanlış olmaz. Bu yazımızda evde dikiş işi yaparak nasıl para kazanabileceğinizi ve iş bulmak için neler yapabileceğinizi ele aldık, isterseniz lafı fazla uzatmadan anlatmaya başlayalım.

Evde Dikiş İşi Veren Firmalar

Evde dikiş işi veren firmaları internetten araştırarak bulamazsınız. Evde dikiş işinden para kazanmak istiyorsanız etrafınızdaki insanlara dikiş işleri yapabileceğinizi belirtebilirsiniz böylece belki de ilk siparişlerinizi alabilirsiniz. Eğer dikiş işlerinde çok maharetliyseniz bir dikiş dükkânı açabilirsiniz. Hayır ben masraf etmeden bu işi evde yapmak istiyorum derseniz öncelikle hali hazırda evinizde bir dikiş makineniz olması lazım. Etrafınızdaki terzilere gidip eğer işleri çok yoğunsa evinizde ücret karşılığında dikiş yapabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Bir diğer dikiş işi bulma yöntemi olarak sayfamızın aşağısında bulunan yorum gönder kısmından iletişim bilgilerinizi özellikle bulunduğunuz şehri not bırakarak bu işi yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu şekilde iş vermek isteyen kişi veya firmalar eğer şanslıysanız sizinle iletişime geçebilirler.

Evde Dikiş Nakış İşi Nasıl Yapılır? Tecrübe Gerektirir mi?

Evde dikiş – nakış işi tecrübe isteyen bilmeyenlerin yapamayacağı bir iştir. Fakat eğer bu işe merakınız varsa İşkur web sitesinden ilinizde düzenli olarak açılan ücretsiz kurs ve eğitimleri takip edebilirsiniz. Belediyeler tarafından veya halk eğitim merkezleri tarafından da ücretsiz bu işin eğitimi için ara ara kurslar verilmekte. Bir terzi ile anlaştıysanız dikiş işi için her gün terziye giderek yaptığınız işleri teslim edebilir ve yeni işleri terzinizden alabilirsiniz.

Evde Dikiş Nakış İşinden Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu işi yoğun olarak yaparsanız verilen sipariş çoksa iyi ücretler kazanabilirsiniz. Ortalama olarak bu işten 1500 liradan 3.500 liraya değişen ücretler almanız mümkün.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi