FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evden Sürekli Kazanç Elde Edebileceğiniz 2 Parlak İş Fikri

Evden Sürekli Kazanç Elde Edebileceğiniz 2 Parlak İş Fikri

Evinizde düzenli kazanç sağlayabileceğiniz 2 parlak iş fikrini sizler için derledik.

Çanta dikerek para kazanma

Dikiş nakış işlerinden genel olarak anlayan birisiyseniz ve yaptığınız dikişler başarılıysa, bayanların çok satın aldığı ve kullandığı ürünler olan çantaları rahatlıkla dikip çok güzel gelirler elde edebilirsiniz. Bu iş için dükkan veya bir işletme açmanıza gerek yok! Evinizden son derece pratik ve rahat bir şekilde yapabileceğiniz bu iş, sizi maddi manevi mutlu etmenin garantisini veriyor. Bu alanda başarılı olmak için güzel hazırlanıp, izleyeceğiniz yolları iyi düşünüp taşınmanız gerekiyor. Dikiş nakış işi çok emek ve zahmet gerektiren bir iş olduğundan boşa vakit harcamayı kimse istemez.

İlk önce prensiplerinizin olması gerekiyor, hangi çanta türlerini dikeceksiniz? Bu iş için nasıl bir fiyatlandırma yapacaksınız? Size gelen bir işi ne kadar sürede yapabileceksiniz? Bu konuları önceden belirleyip kendinize bir iş planı yapmak, müşterilerinize daha profesyonel bir hizmet sunup, size daha çok müşteri kazandıracaktır.

Modayı takip ederek gündemdeki çanta modellerini sıkı takibe almanız, fiyatlandırma konusunda vereceğiniz kararlar doğrultusunda elde edeceğiniz kâr oranını büyük ölçüde arttıracaktır. Bayanların çok sık kullandığı ve satın aldığı bir ürün olduğu için müşteri konusunda sıkıntı çekmeyeceksiniz ve kemik kitle niteliğinde müşteriler kazanacaksınız.

Size hangi malzemeler gerekiyorsa bunların tespitini iyi yaparak zaman kazanmanızda fayda var. Bu malzemelerin en hesaplı olanlarını almanız ise sermaye konusunda rahat etmenize yardımcı olacaktır.

Etrafınızda evde çanta yaparak ek gelir elde etme imkanı olan başka kişiler var mı yok mu diye piyasa araştırması yapmanızda çok ciddi faydalar olacaktır. Çevrenizde yapan yoksa ve sektörde tekseniz işiniz çok daha kolay ve kazançlı olacaktır.

Yapacağınız iş fiyat kalite konusunda sıkıntı yaşamazsa kendiliğinden çok güzel reklamları beraberinde getirecektir. Müşterileriniz memnun olursa, eşlerine dostlarına tavsiye edip sizlere ek müşteriler kazandırırlar. İletişim konusunda da dikkatli olursanız bu sizin için bir avantaj haline gelecektir.

Çanta dikerek maddi gelir elde etmek isteyen hanımların aylık kazanacağı para miktarı 500-2500 TL arasında değişkenlik gösteriyor. Bu konuda konu altına yorum yaparak iletişim mail adresinizi bırakabilir ve çanta alımı yapan firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Evde Nikah Şekeri Paketleme

Evde boş vakti çok olan kişiler tarafından oldukça popüler olan bir iş seçeneği de nikah şekeri paketlemektir. Evden yapılabilecek ek işlerin çeşidi her geçen gün artıyor ve vatandaşlar tarafından oldukça rağbet görüyor. Ev hanımlarının evdeki boş vakitlerini değerlendirmek adına yapabileceği bu işler sayesinde aile ekonomisine oldukça katkı sağlanabilir. Ekonomik açıdan sıkıntılar çekiyorsanız ve okutmakla yükümlü olduğunuz çocuklarınız veya tatil planlarınız varsa, tüm bunlar için birikim yapabileceğiniz en iyi işler şüphesiz ki evden yapacağınız işlerdir. Genellikle düğün organizasyon şirketleri veya işletmeleri tarafından sağlanan bu iş, şekerleri farklı paketlere koyarak oldukça basit bir şekilde yapılıyor. Ödeme anlaşmaları paket başına olarak yapılıyor ve teslimattan hemen sonra gerçekleşiyor.

Nikah şekerleri çoğunlukla birbirine benzese de paketler çok daha farklı olabiliyor. Firmalar daha farklı ve paketlenmesi zor olan paketlere tane başına çok daha fazla para ödüyorlar. Paketlenme zor olunca doğal olarak üretimde yavaşlıyor ama daha fazla kazanç sağlayabiliyorsunuz. Bu konudaki detayları ve edinebileceğiniz tüm bilgileri firmanızdan isteyin ki sonradan sıkıntı yaşamayın. Firmalar genellikle size her konuda yardımcı olacakları için onlara karşı her şeyi sorup öğrenebilirsiniz. İşi almayı başarırsanız tek yapmanız gereken evde nikah şekerleri keseleme işi ile evinizden ek kazanç sağlamak olacaktır.

İşin içine kendinizden bir parça katıp paket tasarımlarını sizde yapabilirsiniz. Tasarım konusunda kendinize güveniyorsanız ve yapacağınız ürünlerin beğenileceğini düşünüyorsanız, 3-4 tane numunelik yapıp düğün organizasyonları düzenleyen firmalar ile iletişim kurarak çok daha fazla paralar kazanabilmeniz mümkün.

Bu şekilde çalışmanız hem daha keyifli, hem de özel tasarımlarınız evlenecek çiftlerin ilgisini daha çok çekeceğinden dolayı satış potansiyeli daha yüksek olacaktır.

Ne kadar kazanırım?

Her işte olduğu gibi kazanacağınız para miktarı ayırabileceğiniz günlük süreyle doğru orantılıdır. Bu iş sayesinde günlük 15-30 TL arasında paralar kazanabilirsiniz. Hiçbir eğitim ve kurs almadan gayet hızlı ve basit bir şekilde yapabileceğiniz bir işe göre kazanacağınız para oldukça yüksek sayılır. Aylık olarak düşünürsek 450-900 TL aralığında değişken bir fiyat çıkmaktadır.

 

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi