FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Yeni evli için yatak odası dekorasyonu önerileri

Yeni gelin evlerini dekor ederken, Yeni evli için yatak odası dekorasyonu önerileri yatak odası dekorasyonları ayrı bir ehemmiyet ve emek …

Kadinnews

Yeni gelin evlerini dekor ederken, Yeni evli için yatak odası dekorasyonu önerileri yatak odası dekorasyonları ayrı bir ehemmiyet ve emek istiyor. Yeni gelin evlerine renkli ve daha çağdaş bir dekorasyon meydana getirmek amacıyla haberimizde yer sunduğumuz dekorasyon önerilerini değerlendirebilirsiniz.

Yeni evlenenler amacıyla evlerine renk katıcı dekorasyonlar hazırlamak, en mühim noktadır. Salonlar, mutfaklar, banyolar… Hepsi ayrı bir ehemmiyet taşır. Fakat bütün bunların haricinde yatak odaları, ev dekorasyonunda ve evinize renk katmak konusu ile ilgili son derece mühim bir yer tutar. Yatak odalarınıza uygulayacağınız dekorasyonlar, klasikleşmiş yatak odası dekorasyonlarına son veriyor. Daha çağdaş ve aynı vakitte fonksiyonel oda tarzları, yeni sezonun trendleri arasında. Sadece işinizi görecek, göz yormayacak ve sizi dinlendirecek renklerden oluşacak bir yatak odası dekorasyonu, en uygun olandır.

Bunu sağlamak amacıyla kullanabileceğiniz mobilyalar arasında;

– Açık dolaplar

– Yüksek yataklar

– Geniş bazalar ve renkli aksesuarlar bulunur.

Yatak odalarınızda uygulayacağınız bu ve daha pek çok dekorasyon önerileriyle, yeni gelin evleriniz amacıyla dilediğiniz şıklığı elde edebilmeniz mümkün.

YATAK ODASI DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Yatak odaları için ön plana alınması gereken ilk şey sıradanlıktır. Sıradanlıktan kurtulup daha göz alıcı bir yatak odası oluşturmak sizin elinizde. Bunun için küçük dokunuşlara yönelmeniz yeterli olacaktır. Şimdi bu küçük dokunuşlara, daha yakından bakalım:

– Odanıza gereksiz parçalar koymaktan vazgeçin. Dolabınızı fazladan büyük almanıza gerek yok.

– Baktınız ki dolap her türlü sorun oluyor; o halde günümüzün yeni modası olan açık askılık dolap stilini tercih edin.

– Dolap alacaksanız da, eşyalarınıza yeterli olacak kadarını alın. Bu sayede gereksiz eşya kullanımından da kaçınmış olursunuz.

– Yataklarınızın üstüne dekoratif aynalar veya çerçeveler tercih edebilirsiniz.

– Odanızda bir oturma alanı oluşturmak istiyorsanız, pencere öncelerini tekli berjerle dekore edip bunu sağlayabilirsiniz.

– Boydan boya halılar yerine küçük kilimler, oldukça şık duracaktır. Açık alanlar için laminant parkeler parlak ve şık bir görünüm kazandıracaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi