FLAŞ HABER
Kadın News – Kadına Dair Herşey

Evde Tişört Baskı İşi Yaparak Gelir Elde Edin

Evde Tişört Baskı İşi Yaparak Gelir Elde Edin

Evde Tişört Baskı İşi Yaparak Gelir Elde Edin

Evde yapacak bir iş arayıp para kazanmak için farklı bir fikirle karşınızdayız; evde t-shirt baskı yaparak ek iş olarak para kazanabilir hatta işi ilerleterek ana işiniz ve gelir kaynağınız haline getirebilirsiniz. Bu işin evde nasıl yapılabileceğini, ne tür malzemeler ve ekipmanlara ihtiyacınız olduğunu ardından ürünlerinizin satışını nasıl yapacağınız hakkında bilgi edinmek için hazırladığımız bu yazımız size yardımcı olacaktır.

Evde Tişört Baskı İşi Nasıl Yapılır?

Öncelikle bu işi yapabilmeniz için tekstil işinden anlamanız gerektiğini belirtmekte fayda var. Eğer tekstil bilginiz varsa elbiselere nasıl baskı yapıldığı hakkında tecrübe sahibiyseniz sorun yok demektir. Tecrübe konusunu da belirttikten sonra sıradaki adım tişörtlere baskı yapmak için gerekli malzeme, araç-gereç ve ekipmanları alabilirsiniz. Merak etmeyin çok büyük meblağlar isteyen bir iş değildir. Serigrafi ekipmanlarının fiyatını kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz. Baskı ekipmanlarını aldıktan sonra artık fiyatları ucuz olan bir yerden düz baskısız tişörtleri satın almanız gerekecek. Yakınlarınızda istediğiniz uygun fiyatlardan tişörtleri bulamadıysanız yine internetten alışveriş yapmak işinize yarayacaktır. Toplu alım yapmadan önce birkaç numune alıp tişörtlerin istediğiniz kalitede olduğunuzu kontrol etmenizde fayda var. Tişörtleri aldıktan sonra baskı ekipmanınızla hayal gücünüz ve zevkinize göre baskıları tişörtlere uygulayabilirsiniz. Bu adımda modayı takip etmek faydalı olacaktır.

Baskılı tişörtlerinizi hazırladıktan sonra geriye tek iş kalıyor, tişörtlerinizi satmak. Baskılı tişörtlerinizi satmak için etrafınızda olan elbise mağazalarını elinizde birkaç numune ile dolaşabilirsiniz. Mağaza ile ne hangi fiyattan anlaşacağınızı konuşmadan daha önce evde hazırladığınız baskılı tişörtleriniz içi ne kadar masraf yaptığınızı hesaplamalı kar edecek şekilde satmalısınız ki zarar etmeyin. 5 ile 10 tane arasında mağaza ile anlaşmanız halinde artık evinizde tişört baskı işinden aylık güzel gelirler elde edebilir hatta başka iş yapmaya bile ihtiyaç duymayacak konuma gelebilirsiniz. Ek olarak bu işi ilkbahar, yaz aylarında yapmanız daha mantıklı olacağını belirtelim. Bu işe girmeden önce masraflarınızı önceden hesaplamalı hatta tişörtleri satacağınız mağaza veya müşterilerinizi önceden ayarlarsanız zarar etme ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.

Evde baskı tişört işini yaparak aylık 3.000 Liraya varan kazançlar elde edebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

bahçe dekorasyonu evde ek gelir eskişehir haber sondakika haberleri magazin haberleri seo sorgulama site analiz seo analiz google sıra bulucu backlink sorgulama sunucu tarama çekiliş çekiliş sitesi Who is html kod şifreleme seo hacklink hacklink satış hacklink panel youtube video indir instagram video indir facebook video indir wso shell php shell hacklink hacklink panel hızlı seo hacklink seo nedir wso shell instagram takipçi hilesi instagram takipçi hilesi